- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
-
törölt tag
Na ez így vacsora elött betett. Nem kellett volna elolvasnom. Vagy legalább elképzelni egy olyan nönemü lényt akire minden leírt dolog jellemzö.

-
z0d1AK
nagyúr
Pártolom én is a felsorolás, asszem mindegyiket utálom.
Nem szeretem, ha egy lány sípol, ha átmegy a fémérzékelő kapun -
BITBOYS
addikt
a túlzásba vitt műköröm
Undorítónak tartom, lassan magát a műkörmöt is.
-
Móci
addikt
-
Mr.Csizmás
titán
-
ABE
őstag
Szóval szerinted Móci nem originál és nem is szép. Most jól megsértetted.

-
Mr.Csizmás
titán
-
Móci
addikt
Egy kicsi festék jól mutat szerintem a nőkön, de csak különleges alkalmakkor. A hétköznapokra szerintem felesleges kikennie magát.
Én is a természetes szépségért rajongok, ki nem állhatom a fent leírtakat. A szoláriumra különösen haragszom. Van pár nőismerősöm, akik arcra legalább 10 évvel idősebbnek néznek ki, mert rengeteget használták a szoláriumot. Undorító. -
whiz
aktív tag
Jogos. Műkörömmel csak akkor van bajom, ha 20centis, értelmetlen díszpicsa dizájn formájú (vagy ha igénytelen, mert nincs karbantartva). Viszont a csomós szempilla, meg a lepattogott körömfesték tényleg kurvára gusztustalan tud lenni...
-
bubi92
őstag
én még hozzá tenném a félkiló szempillaspiráltól 3 csomóba összeragadt szempillát

-
Zolaash
senior tag
-
zoo8800
veterán
-
ABE
őstag
-
zoo8800
veterán
-
mephi666
nagyúr
kolléganőm egyszer véletlenül vett ilyen barnítós testápolót... megszagolta, tetszett neki az illata és vastagon bekente magát... (elfelejtette elolvasni, hogy mi az) olyan színű volt a karja másnap, mintha egész nap répát pucolt volna és azzal kente volna magát
nem is használta utána többet, de szerencsére ő is poénnak fogta fel az egészet... (mindenki rajta röhögött egész nap) szerencséjére gyorsan "lekopott"én is a természetesen szép nőket szeretem... szerencsére barátnőm is csak nagyon ritkán festi kicsit magát... és akkor is csak nagyon szolidan, alkalmakkor

-
whiz
aktív tag
Jajj, kihagytam a kiszedett, és nyomorékul odarajzolt szemöldököt. Gyorsan bepótolom.

-
Eagle16
addikt
-
D1Rect
félisten
-
whiz
aktív tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
<NewL>
addikt
-
pohár
félisten
-
Csepe
aktív tag
A szolárium még mindig jobb, mint a barnítókrém.

-
whiz
aktív tag
Magyarul original szépség kerestetik

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem is használta utána többet, de szerencsére ő is poénnak fogta fel az egészet... (mindenki rajta röhögött egész nap) szerencséjére gyorsan "lekopott"