- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Így van, ahogy mondod. Akik BMW-ben, Merci-ben, Lexus-ban, Audi-ban ülnek, azok csak azért vannak közutálatnak kitéve, mert drága autóban ülnek, és az emberek elvakultan ítélkeznek, főleg ilyenkor. A legnagyobb parasztok a rizsrakétások, mint pl. Suzukis májerkedő egyének, dupla kipufogóval hátul.
-
whiz
aktív tag
Tettem egy észrevételt, amit én folyamatosan tapasztalok az utakon, amerre járok. Természetesen nem kell belőle messzemenő következtetéseket levonni, nem is általánosítottam.
Egyébként ma is egy bmw-s állt meg nekem, hosszú-hosszú megállni nem akaró kocsisor utolsó(!) autójaként. Magyarul simán mehetett volna tovább, nekem az a fél mp plusz már oly' mindegy lett volna.
-
biznisz15
csendes tag
Itt mindenki egy g**i én személy szerint nem szoktam foglalkozni hogy megáll -e ha rálépek a zebrára akkor muszály neki megállni! Ha foglalkozok is vele akkor meg nem enged átt senki csak a kamionosok meg a nagyon teherautok állnak meg. pl:kisbusz,kamion,és stb,
nekünk opel vivaronk van személy szerint mikor milyen kedve van apámnak általába átengedi a gyalogosokat. -
keIdor
titán
A Suzukisok a legnagyobb parasztok, ez SAJÁT tapasztalat, persze TISZTELET A KIVÉTEL!
A BMW, Audi, Mercedes-Benz, Lexus stb. azért van gyakran fikázva, mert akinek drágább van a segge alatt, azt ebben az országban divat fikázni.
-
j.bravo
addikt
Köcsög gyalogos = aki fittyet hányva a lámpa jelzésére, rohan át (a buszt elérni, vagy csak úgy)? Mert akkor valóban... öngyilkosjelölt is mondjuk.
Amikor nagyritkán vezetek, akkor is, illetve gyalogosként is utálom viszont az olyan utcasarkokat, ahol egyszerre van zöld a jobbra kanyarodó autóknak, és a gyalogosoknak a zebrán. Ha nagy gyalogostömeg van, akkor semmi gond, ellenben ha csak 1-2 gyalogos, akkor szoktak tipikusan a türelmetlen autósok a zebrán, zöld jelzés mellett átkelő gyalogosokra rádudálni, vagy finoman meglökni a lökhárítóval...
(amikor épp vezetek, azért utálom, mert bár a gyaolgosokra - magamfajtára - figyelek baromira, volt már hogy egy száguldó görkoris majdnem felkenődött a motorháztetőre oldalról...)
-
ollie
MODERÁTOR
Sőt, a köcsög gyalog is köcsög.
-
puttputt
őstag
-
fekeandras
őstag
Ha valaki köcsög akkor tök mindegy, hogy BMW-ben vagy fürdőkádban (
) ül éppen akkor is egy köcsög marad. Abszolút emberfüggő. Ez olyan mint ha nekem beugatna innen valaki és csinálnék egy bejegyzést, hogy milyen bunkók is ezek a PH!-sok.mod: nem vagyok BMW tulaj .
-
Vandit.
addikt
-
tibi666
senior tag
-
ollie
MODERÁTOR
Ha már itt tartunk, a legtöbbször engem nők akarnak elütni a zebrán.

Még sok éve, amikor vezetni tanultam, az oktatóm figyelmeztetett rá, hogy a nőkre sokkal jobban oda kell figyelni, mert ők kevésbé adják meg az elsőbbséget, mint a férfiak (persze nem csak a gyalogosoknak). És bejött. Ennek valószínűleg az az oka, hogy hozzá vannak szokva ahhoz, hogy általában előre engedik őket a férfiak, ha nem a volán mögött ülnek.
-
tkazmer
addikt
ilyesmi megfigyeléseket már én is tettem, bár a márkaválasztékot kiterjeszteném az összes prémium kategóriás autóra (leginkább audisoknál figyeltem meg, de mercedes és bmw esetében is gyakori)...
egyébként van egy tippem: jó autóban az ember nem stresszel annyira, hiszen többnyire mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretné (volvoban ülve engem pl. mindig beengednek, ha valaki idegesítően vezet előttem, azt leelőzöm és megyek tovább ahogy akarok, stb), illetve a jó autó nyugodt környezetet biztosít. ilyen stresszmentes, nyugodt környezetben pedig az ember könnyebben lesz "nagyvonalú", illetve a saját létező vagy vélt baja helyett van ideje, kedve, energiája a külvilággal foglalkozni. -
thumb
aktív tag
NEKEM Suzukim van és érdekes módon mindig megállok a zebránál mert úgy vagyok vele inkább megállok és kivárom amíg átslattyog mint, hogy valaki elüsse az út közepén. Meg hát ne rajtam múljon már szerencsétlen élete, ezt gondolván. (és kikérem magamnak hogy a suzukis
) -
ollie
MODERÁTOR
-
mephi666
nagyúr
nekem van negatív élményem bmw-ssel... kecskeméten a katona gimi előtt van vagy 4 sáv... bal oldalt 2 szemből jövő, aztán balrakanyarodó+egyenes és egyenesen haladó... jobbra soron kívül el lehet menni, de ott van zebra is, ahol illik átengedni a gyalogost és szépen lassan lehet besorolni, ha nagy a forgalom... na, itt ennél a zebránál jártam úgy, hogy léptem volna le, mire láttam, hogy a balra kanyarodó sávból átvág minden záróvonalon a bmw-s, (időben eszébe jutott, hogy jobbra akar menni inkább?) közben tömi a pofáját hamburgerrel (!!!) és ezerrel átvág előttem... nemzetközi jelzéssel nyugtáztam... vannak ilyenek is... meg normálisabbak, de az ritkább...
-
whiz
aktív tag
Ez a délinél rendszeres (mittomén melyik út megy mellette). A két sávból az egyiken megáll a kocsi - abban a sávban, amelyik felől át akarok menni - a másik sávban meg tesznek rá magasról. Többször volt már, hogy majdnem elcsaptak emiatt. És még neki áll feljebb. Rugdosnám meg az ilyet.
Amúgy persze, sokan nem engednek át, csak nekem feltűnt, hogy az elsőbbséget megadók közt milyen sok a BMW-s.

-
Lenry
félisten
-
puttputt
őstag
Egyetlen igazi "beengedős", "elengedős" élményem:
Tanulóautóval furikáztunk... Oktatóm rávezényelt egy városba bevezető útra (2 sávos, de "terhelt"). Szépen csorogtam a STOP-ig, megálltam, szétnéztem. Egyszer csak látom... a kb. 20-30 kocsiból álló sorok mindkét oldalán megáll a két "első" kocsi. Egyik villog, másik integet, hogy menjek csak be. Nem volt duda, szépen kivárt mindenki.
Rendkívül meghatódtunk.
Azóta se, addig se láttam, tapasztaltam ilyet.---
Nyilván nem tétel nekik a parkolóban kiszabásra kerülő büntetés.
-
ollie
MODERÁTOR
A zebránál szerintem tök mindegy ki, milyen kocsiban ül, a döntő többség nem engedi át a gyalogost. Sőt, gyakori, hogy rámdudálnak, ha elindulok a zebrán.
Kedvencem, amikor lelassít nekem valaki, hogy átengedjen, erre a mögötte jövő vadparaszt megelőzi az elsőbbséget adót a zebrán, és így majdnem elüt engem.
Viszont az tény, hogy a legtöbb tilosban és szabálytalanul parkoló kocsi valami drágább egyed (BMW, Audi, Mercedes, tetszőleges terepjáró, stb.)
-
puttputt
őstag
Nem vicc. A múltkor én is így jártam, gyalogosként.
Nagy dugó, BMW előzget, csaknem koccan.
Megyek át a zebrán..., kénytelen voltam elengedni, mert különben elüt.
Kicsit direkt "ráhúztam", rágyorsítottam, hogy ijedjen meg, vagy valami...
Persze, ez inkább precedens és egyszeri sztori nálam... -
Valed
tag
nekünk Suzukink van én általában átengedem a gyalogosokat, de apám sosem áll meg senkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Konteó topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jogász topik
- iPhone topik
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- További aktív témák...
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Irónia ON-a BMW felé.)