- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nekem tetszett az írás olyan értelemben hogy szeretek ilyesmiről olvasni. Ilyenkor szoktam azt érezni hogy bőven van olyan dolog amit még be kell pótolnom az életben, akár jó dolog, akár keserédes.
Ez a magadon őrlődös dolog a legrosszabb szerintem, főleg ha tényleg képes vagy akár napokig is ezen vacillálni. Nekem egyenlőre főként az egyetem és a munkám miatt, de könnyen előfordul hogy álmatlanul forgolódom az ágyban, pedig egész nap nem is jártak ezek a dolgok az eszemben.. jesszus még ezt is meg kellene csinálnom, de arra sem volt időm és jajj már mindjárt itt a határidő. Mivel ilyen érzésem mint neked még nem volt talán badarság ezt a kettőt összehasonlítani. De talán mindkettő ott van valahol a pánikbetegség környékén.
A cikk alján lévő képet pedig ha megvan nagyobb felbontásban szeretném megkapni valahogyan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 4
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Igel H850C - mini router/NAS/Home Assistant
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest