Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Készült egy átparticionálási bejegyzés, amivel a 1GB/1.7GB belső tár felosztás módosítható 2.6GB/0.1GB -ra. Használatával több alkalmazás és/vagy felhasználó használható az eszközön. Talán még valakinek hasznos lehet!
-
brazso
tag
Elégedetlen vagyok a mobilinternettel, legalábbis a telenor-éval. Állandóan váltogatja az edge, hspa és hspa+ módokat, amikor megáll az élet, de egyébként is lassú. A SIM kártyáról származó, még Pannon Net GPRS beállítással egyáltalán nem volt kapcsolat, így beállítotam a telenor oldalán szereplő APN online, APN-típusa default értékeket. Net így már van, de elég lassú. Tmobile kártyát is használtam ugyanott, azzal nem volt gondom. Milyen telenoros beállítást használtok?
-
brazso
tag
Pár napja használom a készüléket, és ezalatt meglehetősen karcos lett a képernyője. A legfelső fóliát (volt rajta egy címke, hogy eltávolítandó) leszedtem róla még beüzemelés előtt. Jól gondolom, hogy még egy fólia maradt az üveg felett? Üveget kézzel nem karcolhattam össze ennyire, talán még a gyermekeim sem
Gyári üvegvédő fólia lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- LG LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gyári üvegvédő fólia lenne?