- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Készült egy átparticionálási bejegyzés, amivel a 1GB/1.7GB belső tár felosztás módosítható 2.6GB/0.1GB -ra. Használatával több alkalmazás és/vagy felhasználó használható az eszközön. Talán még valakinek hasznos lehet!
-
brazso
tag
Elégedetlen vagyok a mobilinternettel, legalábbis a telenor-éval. Állandóan váltogatja az edge, hspa és hspa+ módokat, amikor megáll az élet, de egyébként is lassú. A SIM kártyáról származó, még Pannon Net GPRS beállítással egyáltalán nem volt kapcsolat, így beállítotam a telenor oldalán szereplő APN online, APN-típusa default értékeket. Net így már van, de elég lassú. Tmobile kártyát is használtam ugyanott, azzal nem volt gondom. Milyen telenoros beállítást használtok?
-
brazso
tag
Pár napja használom a készüléket, és ezalatt meglehetősen karcos lett a képernyője. A legfelső fóliát (volt rajta egy címke, hogy eltávolítandó) leszedtem róla még beüzemelés előtt. Jól gondolom, hogy még egy fólia maradt az üveg felett? Üveget kézzel nem karcolhattam össze ennyire, talán még a gyermekeim sem
Gyári üvegvédő fólia lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam topic
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest