- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Szia, három kérdésem lenne, ha szabad:
- A mért alacsony fényerő ellenére valóban jól látható a kijelző napsütésben? Autóban nagyon nem mindegy, hogy el lehet-e olvasni. Pillanatnyilag ZTE V970 és Wayteq X960BT található a háznál, ezekkel jól megvagyok, ha ezeknél nem rosszabb, akkor öröm és boldogság.
- Van remény rootra? Utoljára akkor követtem az MTK-s rootolásokat, mikor még a 6582-re nem volt, csak a 6589-re.
- Ezt érdemes venni (minőségbeli különbség vagy support miatt), vagy szabad a mrlujoak által linkelt Cube-ok közül valamelyiket? 10 ezer ft differenciáért nekem már megérné a külföldi rendelés. A négymagosnak nem tudom, van-e értelme, az énmegyek már a V970-en is zökkenőmentes, pedig az csak feleolyan erős, mint a kétmagos 7X.(#51) mrlujoak
Ne aggódj, nekem a V970 ennél sokkal porosabb, az USB port mellett megy be. De csak kikapcsolt kijelző mellett látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest