- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Szia, három kérdésem lenne, ha szabad:
- A mért alacsony fényerő ellenére valóban jól látható a kijelző napsütésben? Autóban nagyon nem mindegy, hogy el lehet-e olvasni. Pillanatnyilag ZTE V970 és Wayteq X960BT található a háznál, ezekkel jól megvagyok, ha ezeknél nem rosszabb, akkor öröm és boldogság.
- Van remény rootra? Utoljára akkor követtem az MTK-s rootolásokat, mikor még a 6582-re nem volt, csak a 6589-re.
- Ezt érdemes venni (minőségbeli különbség vagy support miatt), vagy szabad a mrlujoak által linkelt Cube-ok közül valamelyiket? 10 ezer ft differenciáért nekem már megérné a külföldi rendelés. A négymagosnak nem tudom, van-e értelme, az énmegyek már a V970-en is zökkenőmentes, pedig az csak feleolyan erős, mint a kétmagos 7X.(#51) mrlujoak
Ne aggódj, nekem a V970 ennél sokkal porosabb, az USB port mellett megy be. De csak kikapcsolt kijelző mellett látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- BestBuy ruhás topik
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple Watch
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest