- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
Lényegében még nincs egy hete, hogy nyüstölöm az új tabimat... és az akkut leszámítva nagyon meg vagyok elégedve vele. A Sygic pontosan navigál, a GPS pedig villámgyorsan talál jelet. Eddig egyetlen androidos eszközöm a telefonom volt (htc desire x). amivel lényegében semmi bajom sem volt eddig. A tabi után olyan lassúnak tűnik a telefon, hogy komolyan elgondolkodtam azon, hogy vagy a simet rakom be a tabletba és csokolom, vagy veszek egy hagyományos telefont olcsóért (cserébe ott az egy hetes üzemidő) és minden egyébre ott a tabi.
Aki még vacilálna, hogy ez vagy sem az ne tegye, tényleg jó ár-érték arányt képvisel a WayteQ kütyüje. Tény a kamera ramaty, az akku gyenge de árérzékenyeknek (vagyis nekem) arra, hogy legyen egy mindenesük amin lehet f@szbúkolni, levelezni, netezni, filmet nézni, néha néha Carmageddon-t vagy Dune 2-t nyomni, és nem mellesleg navigálni perfect.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest