Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kátú
őstag
valaki tudna egy teljesen üres 7x ről csatolni egy screenshot ot a beállítások > alkalmazások > futó részről hogy milyen a ram használat ha semmi nem fut az ég világon?
-
kátú
őstag
akkor az nagy poén lehetett, de jó hogy ha ilyen jó a multitask ja
-
kátú
őstag
a multitask milyen szintű ezen a tableten?
-
kátú
őstag
válasz
Colonel993
üzenetére
az egy érdekes szituáció xD gondolűm nem volt őszinte a mosolyod
-
kátú
őstag
meg ha esetleg teszek rá játékot az kimerül egy clash of clans meg egy hay day ben
-
kátú
őstag
én csak ezen nem játszom mert van egy galaxy s advance mobilom Acef fmod romjával és úgy ha a messenger meg a viber meg minden amit leírtam fur akkor is viszi a gta sa t minimum grafikán lagg nélkül tehát nekem a telefonon vannak a játékok, de a cianogen mod tuti fel lessz rá téve
-
kátú
őstag
az remek ha ilyen erős a wifije
-
kátú
őstag
arra jó az eszköz, hogy a massenger a viber a facebook meg ask meg skype legyen rajta és valamint böngészés erre jó? nem akarok rajta játszani
-
kátú
őstag
tehát hiába dugok rá egy micro usb to hdmi t akkor a monitoron nem fog látszani a képe
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest