- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzalaiG
addikt
Vajon USB-s GPS antennával megy rajta valamilyen navi?
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Gerzson6875 #42 üzenetére
Igen jó ötlet, gondolkozok is egy beszerzésén. Meg még egy billentyűzetes tokra is be fogok fizetni.
-
Gerzson6875
tag
Tettszetős kis gépezet, az akksi bírhatná tovább, mohó ezaz android
a távirányító hozzá viszont jó ötlet -
Tussky
tag
válasz
Necro_Ramone #6 üzenetére
Nekem még a régi xTab70 van és meg vagyok vele elégedve.
Ócska ? Koránt sem az. Nézz egy ár/érték arányt. Én pl tablettel soha az életbe nem fényképeznék,nem arra való. az xTab többek között megeszi az SD kártyát,ezt a jóáras Ipad nem tudja és valószínűleg soha nem is fogja tudni,nekem pedig ez egy olyan dolog ami nélkül tabletet nem vennék,legyen az ASUS,Apple vagy kínai.
Másfelől vicces hogy Ipaddel hasonlítod össze. Ennyi erővel egy Audi TT-t is összehasonlíthatnál egy Suzuki Swif-tel,persze,hogy jobb a TT. Az más kérdés,hogy mennyibe kerül,holott egyáltalán nem elhanyagolható.
Szerintem mindenki vegyen olyat,ami megfelel az igényeinek és amit a pénztárcája enged. A másik gyártót/terméket pedig sem látatlanban,illetve egyébként sem kell/illik "fikázni". Gyanítom,hogy egy darab xTab/xPad sem fordult meg a kezeid között.
-
SzalaiG
addikt
Van olyan verzió amiben van Gps?
USB-s antennával vajon menne rajta a Primo2? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
elpatkorado #36 üzenetére
Na nem is überkockáknak való, sok sok fps-el
-
Cyberpunk
félisten
Kár hogy sovány az a RAM.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
elpatkorado #33 üzenetére
Köszi. Elég sok órám benne van, mire leforgattam a videókat, nem beszélve arról, mire kiszűrtem azokat a játékokat, amikkel ne is akarjak játszani.
-
devast
addikt
Wayteq kezd lemaradni már a kínai belpiachoz viszonyítva is...
Pár hónapja vannak 10"-os 1280x800 -as IPS kijelzős tabletek második generációs kétmagos socokkal (rk3066 és aml8726-m6), igaz $220-$240 körül, de augusztusban már lesznek 7"-ban is ugyanilyen specifikációval $200 alatt. Már csak azt kéne eldöntenem, hogy pipo u1 vagy aniol novo 7 fire legyen
De első szériásat nem veszek, inkább kivárok. -
XtremLor
őstag
A Wayteq nagyon jo aron adja a gps-eket ahogy a tabokat is a tudasukhoz kepest.
tetszetos darab ez is. -
syler123
veterán
Én csak a 7"-ról tudok eddig, ami ezekkel az adatokkal bír. Nekem is kb 9-es kellene, azon már fain lehet netezni. Aurora 8, az tök más, az nem 2 magos, 512mb ram stb... Az felejtős... Amúgy régebbi is a gép, ráadásul telecsúfítva sok gombbal borzalmas.
Más: Kíváncsi leszek a windows 8-as tabletekre is. Azon belül azokra, amik nem arm-re alapoznak, hanem valamilyen amd apu-ra, az már érdekes lehet, a teljes értékű windows 8-al.
Persze ez más árkategória, ilyet biztos nem veszek. -
z0d1AK
nagyúr
Gari lenne még akár, hiszen 2 év van az Asrockra, persze ez csak részlet kérdés.
Igazából én azt vallom, hogy minden megéri az olcsóbb árat addig, amíg nincs baj. Ha viszont van, akkor baszhatnám. Lakásbiztosítást is felesleges volna kötni, hiszen csak elviszi a pénzt, ellenben elég lenne egyszer egy tűz, egy vihar, vagy bármi, aztán pisloghatnék.Én inkább kifizetek többet, de nem csak garanciára, minőségre is, ha úgy adódik.
Korábban mintha a fogamat húzták volna, mikor 19 ezret adtam ki a Converse fekete cipőmre, amely már lassan 2 éve húzza, míg a 10 ezres Adidas már kezdi megadni magát kevesebb, mint egy év alatt. Persze ez megint nagyon más példa volt. -
syler123
veterán
Sokszor megéri a rizikót a garancia hiánya, pl én réges régen amikor megjelent az Asrock e350m1, akkor vettem 1-et újan, gari nélkül, 19k volt. Most 24 alatt nem lehet kapni, pedig már több, mint 1 éve megvan, már gari sem lenne rá. Persze szerencsém volt, hogy nem volt baja.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
elpatkorado #17 üzenetére
Na igen, mondjuk ennek ez a hiányosága
Sebaj, remélem nem döglik meg idő előtt
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
elpatkorado #15 üzenetére
Hát akkor csak nekem nem támogatott, de azért simán játszom vele
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
elpatkorado #9 üzenetére
Jó hát mark... izé Play áruházban nem hiszem hogy benne lenne a támogatott eszközök listájában
viszont jó kis cucc akkor
-
syler123
veterán
válasz
Mi pedig ezen videók miatt gondoljuk azt, hogy az ipad nem ér annyit
Mindig is tablet ellenző voltam, viszont a számítógéppel mindig csak netezgetek, kikapcsolom, sokszor, mert ránézek facebookra, stb, szóval lehet nem lenne rossz nekem egy tablet, de lehet még ez a képernyőméret is kevés. Meg nálam a kijelző minősége nagyon fontos, tetsszen amit látok.
Ainol Novo 7 Aurora II: ez 2 magos 1,5ghz-es procival van, meg 1gb rammal, ugyan csak 7"-os, de Ips panellel szerelt kijelzővel. Ez így 40k, akkor a cikkben említett masina korrekt ára 35k lenne.
-
Amantius
senior tag
válasz
Fillért? Nekem azok súlyos tízezrek. Nem egy súlycsoport a kettő. Kis pénz, kis foci. Ez van.
-
elpatkorado
aktív tag
válasz
Necro_Ramone #10 üzenetére
Jó, de azt szögezzük le, hogy egy harmadannyiba kerülő cuccról beszélünk. És azt is tudjuk, hogy az iPad milyen gyors, f@sza és stb. de akinek nincs annyi pénze, az úgy sem fog bemenni egy boltba és venni egyet. Bár 100 fölött soha nem vennék se telefont, se tabletet. Annyi pénzt valami hasznosabbra költök, pl. beújítok jobb procira, vga-ra stb. A táblát azért vettem, hogy ha utazok, vagy nyaralok legyen min netezni, könyvet olvasni, játszani stb. ezekre pedig nem kell egy iPad.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Nekem megy a HD kamera... a Ipad is egy túlárazott ipari hulladék, ami kamerát illeti...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Kíváncsi leszek hogy mit kezdesz majd a Dead Triggerrel meg a többivel. Ugyanis alapból nem támogatja a tablet, maximum build.prop átírás után
Bár nekem még úgy se.
-
Necro_Ramone
tag
Fantasztikusak ezek az ócóka tabletek, főleg a tesztvideósak okoznak vidám perceket, ilyenkor érzem hogy minden fillért megért az ipad.
-
Chaser
legenda
válasz
elpatkorado #4 üzenetére
Természetesen itthoni felhozatalban értettem a fentebbieket
Kinnről be lehet szerezni jobbat ennyiért, lehet még support is akad, de ha garoztatni kell az nem nagy élmény...
-
elpatkorado
aktív tag
Igen, elvileg jövő év elején jönnek az újabbak, melyekben már 1GB RAM lesz. Voltak már 25 ezer körül 1 gigások, de mind kínai. Nincs bajom a kínaiakkal sem, elvégre a wayteq kínai cég, de azoknak nem volt se magyarországi képviselete, se gari, se semmi. Ebben a kategóriában meg nem igazán találtam jobbat.
-
Chaser
legenda
Kicsit drágának látom tudásához képest, de maga a kütyü az okés. 1GB rammal, ips-sel nem lenne rossz...pláne ennyiért
De ez már csak idő kérdése.
-
z0d1AK
nagyúr
Nekem tetszik a masina, bár az ára pillanatnyilag nem a legjobb talán, 39.900-ért lesz jobb vétel talán. Tesztem róla itt található.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ASUS 18W USB ADAPTER