Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
Milyen processzor az az "Inte"?
-
mrhitoshi
veterán
Processzor: bármilyen Quad-core AMD vagy Inte ?? Inte ?

-
vhunor
őstag
válasz
nightmare13
üzenetére
Mi múltkor fejeztük be a Chaos Rising-ot is coopban primarch fokozaton, úgyhogy ma meg is veszem a Retribution-t aztán jöhet a folytatás
. -
nightmare13
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Hát igen, túl jó voltam, mindegyik karakteremnél nagyon alacsony volt a chaos ereje, így ilyenkor alapban Martellust dobja a gép árulónak XD (De majd egyszer végigjátszom úgy is, hogy Avitus legyen az
) -
Kareszovics
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
"mivel nálam Martellus volt az áruló a Chaos Risingban, erre a Retributionben meg ott virít"
Az mondjuk kicsit vicces akkor történet fűzés szempontjából...

-
nightmare13
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Amúgy onnan tudom ezt én is, hogy utánaovlastam Retribution közben a történetnek, mivel nálam Martellus volt az áruló a Chaos Risingban, erre a Retributionben meg ott virít XD
-
válasz
Kareszovics
üzenetére
Burn the Heretic! Kill the Mutant! Purge the Unclean!
-
Kareszovics
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
Mondjuk az már a legelejétől benne volt, hogy Avitus hajlamos a Chaosra a "sajátságos" megoldás keresés végett (lásd Cyrussal való folyamatos viták).
-
nightmare13
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Fúú, hát én túl nagy fan vagyok, és amikor kijött, már akkor megvettem ^^ Ki is pörgettem vagy 4-szer XD (persze nem minden fajjal, viszont az nagyon idegesít, hogy sok mini DLC-t adtak ki hozzá...)
-
Kareszovics
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
Én kényesen ügyeltem rá, hogy Avitussal semmi gond ne legyen.
Retributionnal sajnos még nem éllt módomban játszani, 50%-os kedvezménnyel még mindig drágállom. Majd karácsonykor. 
-
nightmare13
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Ő a Devastator egység vezetője, nem? Spoiler :Warhammer: Dawn of War II: Chaos Rising-ban ő az igazi áruló (történet szerint), ezért sincs bent a Retributionben. Ha viszont senki se fertőzött káosszal, akkor Martellust sorsolja ki, ha meg asszem 10-es fölötti valaki, akkor ő az áruló

-
Kareszovics
addikt
válasz
nightmare13
üzenetére
Avitus a legcsászárabb és kész.
Amúgy miért is áruló? 
-
nightmare13
őstag
válasz
Kareszovics
üzenetére
Avitus, te áruló! XD
Amúgy szerintem nem 20 gigát fog foglalni, csak benne foglaltatik a biztonsági tartalék is

-
Kareszovics
addikt
Ez simaliba, de a 20GB hely a merevlemezen nem sok egy kicsit egy ilyen játéknak?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
)