- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madara-san
aktív tag
Nálam pont fordítva, imádom a cyberpunk világot, viszont a point-n-click annyira nem vonz. Eddig az egyetlen olyan játék, amit kitoltam az a Back to the future 5 részes kalandjáték, hát az valami zseniális volt
Viszont ezekre esélyes, hogy szintén ránézek, ilyen világképben mindig jó kalandozni.
Iratkozzatok fel a Pixel Punx csatornára - https://www.tiktok.com/@pixel_punx
-
sztanozs
veterán
Köszi a bemutatókat, azt hiszem ránézek majd ezekre.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
nagyúr
Jó kis összefoglaló, jó játékok A többségüket megvettem ilyen-olyan akciók keretében, de játszani egyelőre csak a Resonance-szel játszottam. Az alacsony felbonású grafikát az elején kicsit nehéz megemészteni, de aztán az események hevében fel sem tűnik.
Mondjuk a Resonance nekem helyenként igencsak nehéznek tűnt..."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
kemotox
addikt
Ezekből csak a Gemini Rue-t ismertem - ami fantasztikus játék! Se nagy noir rajongó, se nagy cyberpunk rajongó nem vagyok, de ez a hibrid valami fantasztikus, olyan feeling árad belőle, hogy nem igaz. Ki fogom próbálni a másik kettőt is. Köszi az ajánlót!
-
Balu972
aktív tag
Nem tudjátok, hogy létezik valamelyikhez magyarítás?
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
bepken
veterán
a cikk szuper, igazi kedvcsináló!
nem érzem magam túl nagy cyberpunk rajongónak - bár maga a stílus bejön - a point-n-click viszont már nagyon régóta kedvencem (konkrétan a Submachine szériával történt első találkozásom óta), tehát oda fogok figyelni most már erre a kiadóra is
(zárójelben: a cikk címe csal egy picit... már ha a logót vesszük alapul a kiadó nevét illetően )
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝