- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy lényegi dolgot fűznék a hozzászólásádhoz. Árulok rengeted 12V/0.5A-es DC tápot. trafósak. Üresen rengeteget eszenek meg, ha az ember nem a 230-at szakítja akkor kész pazarlás.
rolkaDb! Remélem!
fzoli15! Na ez az! Akkor is forgatja az órát, én tojok a gép részére mert akkor is kifizetem érte az x forintot.
Diszipál! Ha ez nem lenne a GTX480 is sokkal zöldebb lenne.Nézzen mindenki körbe a szobájába/házába. A fűtési szezon egész éves! A trafó üresen is melegszik, ezt csak akkor tudja ha fogyaszt. Minden fűt! Modem, Router, Tv, Hanfgal, minden. Kicsi az a hő de ott van. Kifizetjük....
0.1W-tól mér "pontosan" tehát nem tudom, viszont zúg, ezt csak akkor tudja megtenni ha valamiből teszi, mégha az kicsi is. A kockatöltő biztosan fogyaszt. Abba is trafó van.csemberlen! Ennek a mondatnak semmi tudományos alapja nem volt. Egyszerűen odablattyogtam a leszerelt bojlerhez és megnéztem a címéjét. Ezután odamentem az újhoz és a bekötése alatt megnéztem annak is a címkéjét.
"Leirásodból úgy látom a villanyszerelésben, és a fizika törvényeiben valamennyire járatos vagy. " >>> Pályakezdő technikus tojással a fenekén.wwenigma! Tiéd a nap mondata cím! Főleg mert igazad van!
-
lapa
veterán
basszus. valaki legyen szíves törölje, nagyon hulladék itt a net. bocs és köszi.
Azt hittem írtál rá egy scriptet....
[ Módosította: philoxenia ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Most lehull a lepel.... Mennyi az annyi? Nézzük meg!
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest