Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #3644 üzenetére
a bt tényleg jó lenne ha lenne mert akkor lehetne bt fülessel is telefonálni nem lenne kellene a headset csak sima fülhalgató filmek játékok és efekt programokra lenne. Kamera most nálam háttérbe szorult a wifi viszont előtérbe került a második helyere aminek szintén örülnék ha megoldódna bár hozzá lehet szokni hogy újra indul mikor kikapcsolom már nem zavar mer a rendszer nagyon gyorsan feláll igy nem okoz problémát
. a bt viszont jó lenne ha lenne
. eddig nyúztam de nem találtam problémát a romba. vannak programok amik nem indulnak el de azt betudom annak hogy belepiszkáltam a cpu-ba hogy több pontom legyen az antutun de ugy lett a cpu beállítva hogy restartnál visszaálljon az eredeti órajelre. hiányoztak már ezek a tulajdonságok
szép munka
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest