Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsesz
aktív tag
-
joe465
tag
válasz
PowerBuldog #397 üzenetére
visszament rá,csak elég koszos a belseje,nem tudom simán egy kicsit félek használni,mert olyan szép a képernyője
-
-
bigdady
nagyúr
valaki tapasztalt olyat, hogy képernyőkikapcsolás után rögtön viszakapcsolva azt mintha a képernyőfrissités lassulna (mint régen a crt monitor mikor csökkent a Mhrz) és csikózodik kissé pár másodpercig?
-
hmario
csendes tag
Én megkaptam azelsö zárásom értesitöjét, 11315 ftrol, most megyek be vodához érdeklödni mi ez, ugyanis eszámlára sem enged be. Valakinél ilyen tapasztalat?
-
-
hot dog
csendes tag
én nekem is nagyon tetszik ez a gép.
eddig a transformer tetszett nagyon de ennek az árazása barátibb.
de én még várok az ice cream ig.mikorra várható a frissítés???
ha valaki megkaparintotta a frissítést az írjon róla.
a kikapcsolást meg szerintem megoldja majd a frissítés. -
bigdady
nagyúr
Le kell tölteni az arm 7 codecet is a playerekhez a marketből?
-
ocsesz
aktív tag
Lehet ma megrendelem én is a fóliát és a tokot
-
surgyi
senior tag
Ugyanis a nemrég megjelent Concorde tab 7030-nak a Quadrant eredmény 2000 körüli egy felhasználó tesztje alapján.
Viszont a mobilarénás tesztben a VST7 1700-at dobott.
Nekem ez kissé érdekes, mert hardverileg a Smart 7 erősebb!
Bár lehet a programmal van a hiba.... -
surgyi
senior tag
Látom megvan a standby eredmény. Nagyon korrekt az 1%!!!
Fagyások esetleges újraindulások kezdenek elmaradni akkor? Tehát eddig is szoftveres összeakadások okozhatták.
Milyen programmal használtad a GPS-t? Wifi érzékenysége/stabilitása milyen?
Valaki Quadrant illetve Antutu eredményt tudna szolgáltatni? -
Karima
őstag
Sztem azért vágja le, mert a taskbart nem tekinti a képernyő részének, azaz ha tegyük fel 70pixel magas a taskbar, akkor a teljes képernyőt landscape módban 1280x(800-70)pixelnek veszi, viszont a háttérképedből nem akar levágni, ezért méretarányosan csökkenti a kép oldalait, azaz kicsit összezsugorítja. De ez csak feltételezés.
Egyébként valahol azt olvastam, hogy androidos készülékeknél a háttér méretét úgy érdemes meghatározni, hogy a rövidebb oldal nagyságát szorozni kell kettővel, azaz a mi esetünkben 1280x(800x2). És ekkor tudod "csúsztatni". Portré módban ez biztos jó, hiszen ott fel-le nem kell mozgatni, azaz az 1280 elég magasságnak, viszont oldalra igen, amire a sima 800pixel nem lenne elég (hisz az csak egy képernyőnyi méret), ezért kell annak 2szeres nagyságot megadni.Más:
A youtube nektek is úgy csinálja, hogy ha portrémódban elindítjátok a videot, és menet közben átfordítjátok a tabletet vízszintesbe (nem full képernyőn), akkor újból kezdi a lejátszást? -
bigdady
nagyúr
válasz
PowerBuldog #358 üzenetére
Jobbra balra is levágja
-
bigdady
nagyúr
thx.
Mekkora felbontású háttér kell a géphez mert az 1280*800 at levágja? -
bigdady
nagyúr
Ezekhez milyen codecet kell leszedni? Arm7?
Dolphin for pad vagy a sima jobb?
Opera mini vagy o mobile a jobb?
-
hmario
csendes tag
Dokkolot nem tudom, én is csak átlag user vagyok, de ha találok valami hirt rola akkor linkelem.
Telepitett progikat a beállitások, alkalmazások fül alatt
Böngészö: nekem a dolphin browser jött be, nem fagy, nem lép ki, sok beállitási lehetöség, pluginok.
Video: én mx videoplayer használok, feliratokat is jol kezeli, viszi legtöbb kiterjesztést, mkvt nem probáltam még, ha lesz lehetöségem, tesztelem, de állitolag gond nélkül megy az is
-
asde3
csendes tag
Nyomogatom a kicsikét, játékokat rakok fel, játszok velük, rendezgettem a kinézetet, itthon wifi, 3g-ztem, market, stb. Eddig még nem jelentkezett. Egyébként ma délután vásároltam így, hétfő délutánig van időm tesztelni, bele esik a hétvége is, így király.
-milyen böngészőt ajánlanál?
-
asde3
csendes tag
Feldobtam pár egyszerű gamet, szépen futnak.
jenga
angry birds
3d bioball
can knockdown 2
Cut the Rope -
hmario
csendes tag
Dokkolóra leszek kíváncsi, mit fog.majd tudni, remélem hdmi alap lesz rajta
-
hun_gery
aktív tag
autóstartó:
kevesebb, mint 2000-ért, egyenesen Hongkongbul
nem a legszebb, de úgy tart, hogy az csak na.
(ilyet vettem a pajtásomnak ipadhoz, onnan tudom) -
imis
senior tag
talán ez jó lenne a kocsiba: flyer tartó
-
bigdady
nagyúr
Na en is szereztem egy vodás kicsikét. Van a dobozban tok is.
-
imis
senior tag
a kocsiba szeretnék valami tartót, de nem a szélvédőre, mert sokat takar a kilátásból, inkább a középső szellőzőre gondoltam valamit.
brodit-megoldásra gondolok: [link] -
imis
senior tag
nekem is van kis oldalfény fekete háttérnél, szerintem mindegyiknél van, nem vészes.
én egy éjszakára töltőre tettem, standby állapotban
holnap kapom meg a tokot, kíváncsi leszek rá, mennyire passzol: case logic én általában hátizsákban hordom, így jobb ha nem találkozik semmivel, ezért gondoltam zárt tokra.
ebolt-nál 4200Ft -
hun_gery
aktív tag
fóliához:
galaxy tab p1000, meg kindle fire 4-4 mm-el sélesebbek, szóval a rájuk való fólia oldalt2-2 mm-el lesz kisebb, de ennyi.
vétel:
ebay.CO.UK, vagy ebay.DE
itthoni ár 60-70%-a, és pár nap alatt itthon van, egyébként vaterán is van postaköltség -
asde3
csendes tag
válasz
Pistakiss #330 üzenetére
Köszi! A bekapcsolásnál szinte miden oldalt, a fekete háttérnél észrevehetően, fehér fények szűrödnek be halványan, használatkor szinte nem is vettem észre, érdemes cserélni? Aki cserélte esetleg megírná kapott olyat vissza, aminek egyáltalán nem látszik ez a fény? köszi
_____________________Még egy kérdés: most merítettem le, kikapcsolt állapotban tegyem 14orára töltőre, vagy mehet a masina, használat közben is jó ha tölt?
-
joe465
tag
válasz
PowerBuldog #320 üzenetére
ár,ugye,hát ahogy hallottam a kijelző nem nagyon finnyás,holnap ellesz döntve,mivel nem egyedül használom a szépséget,ezért többi embert is megkérdezem.Köszönöm a vélaszokat!
-
joe465
tag
Ennek örülök,hogy elméletileg strapabíró anyag,sajnos a telefon kijelzője bizonyult annak,most hogy nincs a tableten rajta a fólia,félteni fogom,majd nem használatkor beleerőltetem a tokba,még szerencse hogy kaptam hozzá..De minél előbb döntök,holnap meglesz érdeklődve vodába van-e ha van,úgyis rég használtam a bérletem,kicsit "kirándulunk".
-
joe465
tag
Hát,e-bay tényleg olcsóbb,csak ugye ott szerintem sok a szállítási idő,de nagyon nagy a kockázata annak hogy karcos lesz a kijelző fólia nélkül,mert nem tudom,erre szeretnék vigyázni,mert telefonra eddig nem nagyon sikerült,de ez most fontosabb,mert ezt sokszor használom,és eddig lenyűgözött a képernyő.
-
joe465
tag
válasz
PowerBuldog #311 üzenetére
Csak ugye ott valamivel hosszabb a szállítási idő,valamint szállítási költség van,
-
asde3
csendes tag
Remélem, a fénybeszűrődést nem tapasztalom. Pár kérdéssel biztos bombázlak titeket ha nem gond.
Lenne is hirtelen, kártyám bent van, most 1hétig 1G-m van lehasználni, és utána majd aktiválhatok ha szükségem van rá ugye. Most jelzi lent hogy 3G aktív, és net is szuperül hasít rajt. Azt szeretném hogy a 3G ki-be kapcsolást hol érem el, a wifit már megtaláltam a beállításokban.
-
asde3
csendes tag
Nah sikerült megszereznem a kicsikét.
-
joe465
tag
Valaki tud ajánlani rávaló képernyő fóliát,mert elég rendesen elbaltáztam,kicsit megakartam tisztítani a gyárit,leszedtem,de csak mocskosabb lett,mert sztem ma a tok szépen felszedte,aztán ráment a kosz,szóval most elég élvezhetetlen a képernyő,ezért szeretnék rá y új fóliát,tehát,valaki tudna ajánlani valamilyen fóliát rá a netről,vagy ha bemegyek a t-be,vagy a vodába ott tudnak adni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest