- Miért nincs szükségem egy darab elektromos rollerre se?
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Így nem kell kidobni a gépet és friss Windows 10-en maradni 2029-ig
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ne haragudj már de ezt nem értem... Nem tudsz olvasni? Már vagy x-szer mondták hogyha nem tetszik, akkor ne nézd. Most már légyszíves szállj le rólam mert már marhára unalmas. Tényleg nem tudok jobbat kitalálni minthogy jódolgodban másokat olts... Jelenesetben engem.
Mellesleg képzeld. Tudok én is helyesen írni, de érdekes. Rám egyből rám mondod hogy nem tudok írni. Baj van az írás stílussommal hogy néha egybe írok dolgokat? Pech... evvan.
Most már légyszíves tényleg kattanj le rólam jólvan?
Bocsi hogy ezt írom de a hülyeségeiddel meg magadat égeted....37# Én nem szoktam sehol a másik helyesírásával foglalkozni. látom....
[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
Viszlát
addikt
Anélkül, hogy balhézni akarnék veled vagy bármi ilyesmi, mostmár le kell írjam, hogy nem túl szerencsés, ha egy "vitában" a megcáfolt érvek helyett izzadtságszagúan mindig újakat keresel.
Senki nem fogott semmit az életkorára, ez nem társalgás ez egy blogbejegyzés az illető saját tulajdonú blogjában, amivel nem sérti a szolgáltató alapelveit. Kész, pont. Az, hogy számodra semmitmondó és értelmetlen, abból fakad, hogy nem tartozol abba a csoportba akiknek ez íródott. Viszont az, hogy ezt érvként hozod fel kissé kínos, hiszen ezzel semmi mást nem bizonyítasz, minthogy nem sikerült megértened és a helyére tenned a bejegyzést.
Megismétlem, semmi kedvem balhézni, nem is ezért írtam ezt le, csak ez már lassan kimeríti a szarrágóság fogalmát...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Synology NAS
- OTP Bank topic
- További aktív témák...