- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
A szarrágóság mást jelent ez maximum szőrszálhasogatás lehet. Szerintem itt senki nem balhézik senkivel, de lehet tévedek.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ne haragudj már de ezt nem értem... Nem tudsz olvasni? Már vagy x-szer mondták hogyha nem tetszik, akkor ne nézd. Most már légyszíves szállj le rólam mert már marhára unalmas. Tényleg nem tudok jobbat kitalálni minthogy jódolgodban másokat olts... Jelenesetben engem.
Mellesleg képzeld. Tudok én is helyesen írni, de érdekes. Rám egyből rám mondod hogy nem tudok írni. Baj van az írás stílussommal hogy néha egybe írok dolgokat? Pech... evvan.
Most már légyszíves tényleg kattanj le rólam jólvan?
Bocsi hogy ezt írom de a hülyeségeiddel meg magadat égeted....37# Én nem szoktam sehol a másik helyesírásával foglalkozni. látom....
[ Szerkesztve ]
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.
-
7
addikt
Idézzek a linkelt hozzászólásodból?
Rendben:"Én ennyi idősen is tudtam rendesen írni ..."
Egyébként meg, ha már itt tartunk:
"Nem tudom.Én ennyi idősen is tudtam rendesen írni, úgyhogy nem kell az életkorra fogni mindent.Azért ne süllyedjünk már ennyire le.Lassan a szleng lesz a normális társalgás?"
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Nekem semmi bajom a helyesírással.Annyit mondtam, hogy néhányan sok írásnál belekötnek, ha valami el van írva.Én nem szoktam sehol a másik helyesírásával foglalkozni.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Viszlát
addikt
Anélkül, hogy balhézni akarnék veled vagy bármi ilyesmi, mostmár le kell írjam, hogy nem túl szerencsés, ha egy "vitában" a megcáfolt érvek helyett izzadtságszagúan mindig újakat keresel.
Senki nem fogott semmit az életkorára, ez nem társalgás ez egy blogbejegyzés az illető saját tulajdonú blogjában, amivel nem sérti a szolgáltató alapelveit. Kész, pont. Az, hogy számodra semmitmondó és értelmetlen, abból fakad, hogy nem tartozol abba a csoportba akiknek ez íródott. Viszont az, hogy ezt érvként hozod fel kissé kínos, hiszen ezzel semmi mást nem bizonyítasz, minthogy nem sikerült megértened és a helyére tenned a bejegyzést.
Megismétlem, semmi kedvem balhézni, nem is ezért írtam ezt le, csak ez már lassan kimeríti a szarrágóság fogalmát...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
7
addikt
OT-ben meg úgy tudod megkülönböztetni, hogy címlaposnál [Re:] cím a topic címe, személyes bejegyzésnél pedig [Nicknév:] cím
Amúgy még mindig nem értem, mi a fene bajod van a helyesírással, amikor még te sem tudsz szóközt rakni egy fránya pont után: [link]. Körülbelül ugyanolyan szinten írtok helyesen...
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz Winner_hun #33 üzenetére
Mármint az offtopicon kívülre.
-
Vandit.
addikt
Legalább valaki válaszolt is.Ettől függetlenül számomra értelmetlen és semmitmondó.
Nem tudom.Én ennyi idősen is tudtam rendesen írni, úgyhogy nem kell az életkorra fogni mindent.Azért ne süllyedjünk már ennyire le.Lassan a szleng lesz a normális társalgás?
Szerintem jó lenne a személyes bejegyzéseket különszedni a címlapos írásoktól.[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
Na akkor csak neked csak most:
Az egész bejegyzésből egyértelműen kiderül, hogy az előzményekben van elbújva a kisördög, vagyis nem közérdekű a téma, egy bizonyos körnek szól. A szuppimi is több mint valószínű, hogy ennek a körnek a szóhasználatából való, esetleg valami általuk közösen megélt poénhoz kapcsolható.
Már ebből a fél mondatocskából is egyértelmű, hogy egy konkrét csoportnak szól a bejegyzés, de ezekután még indoklást is kapunk arra nézve, hogy miért született. A felvezetés után a válasz is megérkezik, objektív és szubjektív formában is. A kör bezárult, a megfogalmazása pedig tökéletesen helyénvaló, figyelembe véve a blogíró életkorát, nemét és a kérdés fontosságát.
Osztmosmáténylegsipirc.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
VoDaFoNe
aktív tag
-
Vandit.
addikt
válasz kicsitomi88 #24 üzenetére
Bocs főnök.
-
Vandit.
addikt
válasz kicsitomi88 #22 üzenetére
Problem?
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz juliabrilke #19 üzenetére
Azoknak is kb. ennyi értelme van.Semennyi.Meg ez a "Szupppii mii?" is elég érdekes.Más írásokban állandóan belekötnek a helyesírásba egyesek, itt meg ez simán elmegy.Érdekelne, hogy mi a mondanivalója ennek az írásnak? Elmondja valaki?
[ Szerkesztve ]
-
juliabrilke
veterán
A Parci féle 2-3 szavas írásoknál nem nagyon fejtette ki senki a véleményét... pl. Ettél már fügelekvárt? , Töttyedés , meg a boros elmélkedései.
Ennek az írásnak kb. 3x annyi információtartalma van, mint azoknak.
Ha meg nem tetszik vagy uncsi, akkor X és bezárom.[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz juliabrilke #16 üzenetére
Ettől függetlenül igaza van.
-
Viszlát
addikt
válasz feel good #14 üzenetére
Ne hagyjuk! Ahogy nézem, neked még nincs blogod itt, ezért nem láthatod azt, amit a blogírók látnak amikor írni készülnek valamit:
Személyes bejegyzést szeretnék írni!
Ha inkább csak magadnak és szűk baráti körödnek vezetsz blogot ide klikkelj, ekkor ugyanis az írás nem kerül címlapra, se a közös listákba, csak a saját oldaladon lesz elérhető.
-
Viszlát
addikt
Hagyjátok már lógva szegény kiscsajt, ez a személyes blogja, ahova azt és úgy ír ahogy akar, ha az nem sérti az Alapelveket.
Kötekedőknek szeretettel ajánlom Kilencven nap című személyes bejegyzésemet, fikázzatok engem
-
V.Stryker
nagyúr
Érti ezt vki? Vagy legalább a célját?
-
-
Vandit.
addikt
Még jó, hogy ezt megoszottad velünk.Micsoda veszteség lett volna, ha nem tudjuk.
szerk: Ahogy érzed, de biztos tudtál volna írni valami hasznosabbat is.
[ Szerkesztve ]
-
feel good
aktív tag
úristen, micsoda színvonal
-
_L_
tag
Hmm...logikus
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest