- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
VoDaFoNe
aktív tag
Ne haragudj már de ezt nem értem... Nem tudsz olvasni? Már vagy x-szer mondták hogyha nem tetszik, akkor ne nézd. Most már légyszíves szállj le rólam mert már marhára unalmas. Tényleg nem tudok jobbat kitalálni minthogy jódolgodban másokat olts... Jelenesetben engem.
Mellesleg képzeld. Tudok én is helyesen írni, de érdekes. Rám egyből rám mondod hogy nem tudok írni. Baj van az írás stílussommal hogy néha egybe írok dolgokat? Pech... evvan.
Most már légyszíves tényleg kattanj le rólam jólvan?
Bocsi hogy ezt írom de a hülyeségeiddel meg magadat égeted....37# Én nem szoktam sehol a másik helyesírásával foglalkozni. látom....
-
7
addikt
Idézzek a linkelt hozzászólásodból?
Rendben:"Én ennyi idősen is tudtam rendesen írni ..."
Egyébként meg, ha már itt tartunk:
"Nem tudom.Én ennyi idősen is tudtam rendesen írni, úgyhogy nem kell az életkorra fogni mindent.Azért ne süllyedjünk már ennyire le.Lassan a szleng lesz a normális társalgás?"
-
Viszlát
addikt
Anélkül, hogy balhézni akarnék veled vagy bármi ilyesmi, mostmár le kell írjam, hogy nem túl szerencsés, ha egy "vitában" a megcáfolt érvek helyett izzadtságszagúan mindig újakat keresel.
Senki nem fogott semmit az életkorára, ez nem társalgás ez egy blogbejegyzés az illető saját tulajdonú blogjában, amivel nem sérti a szolgáltató alapelveit. Kész, pont. Az, hogy számodra semmitmondó és értelmetlen, abból fakad, hogy nem tartozol abba a csoportba akiknek ez íródott. Viszont az, hogy ezt érvként hozod fel kissé kínos, hiszen ezzel semmi mást nem bizonyítasz, minthogy nem sikerült megértened és a helyére tenned a bejegyzést.
Megismétlem, semmi kedvem balhézni, nem is ezért írtam ezt le, csak ez már lassan kimeríti a szarrágóság fogalmát...
-
7
addikt
OT-ben meg úgy tudod megkülönböztetni, hogy címlaposnál [Re:] cím a topic címe, személyes bejegyzésnél pedig [Nicknév:] cím
Amúgy még mindig nem értem, mi a fene bajod van a helyesírással, amikor még te sem tudsz szóközt rakni egy fránya pont után: [link]. Körülbelül ugyanolyan szinten írtok helyesen...
-
Vandit.
addikt
válasz
Winner_hun #33 üzenetére
Mármint az offtopicon kívülre.
-
Vandit.
addikt
Legalább valaki válaszolt is.Ettől függetlenül számomra értelmetlen és semmitmondó.
Nem tudom.Én ennyi idősen is tudtam rendesen írni, úgyhogy nem kell az életkorra fogni mindent.Azért ne süllyedjünk már ennyire le.Lassan a szleng lesz a normális társalgás?
Szerintem jó lenne a személyes bejegyzéseket különszedni a címlapos írásoktól. -
Viszlát
addikt
Na akkor csak neked csak most:
Az egész bejegyzésből egyértelműen kiderül, hogy az előzményekben van elbújva a kisördög, vagyis nem közérdekű a téma, egy bizonyos körnek szól. A szuppimi is több mint valószínű, hogy ennek a körnek a szóhasználatából való, esetleg valami általuk közösen megélt poénhoz kapcsolható.
Már ebből a fél mondatocskából is egyértelmű, hogy egy konkrét csoportnak szól a bejegyzés, de ezekután még indoklást is kapunk arra nézve, hogy miért született. A felvezetés után a válasz is megérkezik, objektív és szubjektív formában is. A kör bezárult, a megfogalmazása pedig tökéletesen helyénvaló, figyelembe véve a blogíró életkorát, nemét és a kérdés fontosságát.
Osztmosmáténylegsipirc.
-
Vandit.
addikt
válasz
kicsitomi88 #24 üzenetére
Bocs főnök.
-
Vandit.
addikt
válasz
kicsitomi88 #22 üzenetére
Problem?
-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke #19 üzenetére
Azoknak is kb. ennyi értelme van.Semennyi.Meg ez a "Szupppii mii?" is elég érdekes.Más írásokban állandóan belekötnek a helyesírásba egyesek, itt meg ez simán elmegy.Érdekelne, hogy mi a mondanivalója ennek az írásnak?
Elmondja valaki?
-
juliabrilke
veterán
-
Vandit.
addikt
válasz
juliabrilke #16 üzenetére
Ettől függetlenül igaza van.
-
Viszlát
addikt
válasz
feel good #14 üzenetére
Ne hagyjuk!
Ahogy nézem, neked még nincs blogod itt, ezért nem láthatod azt, amit a blogírók látnak amikor írni készülnek valamit:
Személyes bejegyzést szeretnék írni!
Ha inkább csak magadnak és szűk baráti körödnek vezetsz blogot ide klikkelj, ekkor ugyanis az írás nem kerül címlapra, se a közös listákba, csak a saját oldaladon lesz elérhető.
-
Viszlát
addikt
Hagyjátok már lógva szegény kiscsajt, ez a személyes blogja, ahova azt és úgy ír ahogy akar, ha az nem sérti az Alapelveket.
Kötekedőknek szeretettel ajánlom Kilencven nap című személyes bejegyzésemet, fikázzatok engem
-
V.Stryker
nagyúr
Érti ezt vki? Vagy legalább a célját?
-
Vandit.
addikt
Még jó, hogy ezt megoszottad velünk.Micsoda veszteség lett volna, ha nem tudjuk.
szerk: Ahogy érzed, de biztos tudtál volna írni valami hasznosabbat is.
-
feel good
aktív tag
úristen, micsoda színvonal
-
_L_
tag
Hmm...logikus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szupppii mii? A'mindegy... térjünk a tárgyraNem egy Prohardveres barátomtól hallottam már ezt a kérdést. Itt az ideje...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest