Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12972) qltsar


qltsar
addikt

Go Keyboardot szerettem volna beleintegrálni, de sajnos nem hajlandó működni a ROM felrakása után :(

Amúgy mindenképp szeretnék egy .29-es kernelre épülő minimal-t is, nincsenek jó tapasztalataim a .32-essel :( dehát legyen máshogy.

A gyárival az a baj, hogy ~10 mega maga a billentyűzet, ezért szertnék helyette más belerakni, de ha a többség mindeképp ragaszkodik hozzá, akkor menjek, de akkor már ~60 mega lesz a rom.

edit: beszéltem joilaroi-al, úgy néz ki sikerült kijavítani a hibákat, még egy kis türelmeteket szeretném kérni, kicsit belenézek énis a .32-es kernelbe, és ha úgy látom, hogy van értelme, akkor mégis ezzel a kernellel lesz a minimal ROM kiadva.
amivel még bajlódok, az az SD mount, szerencsére azt, hogy felcsatolja megoldottam, viszont szeretném, ha bármilyen image file-t betudna mountolni a telefon, de ez sajnos nem lehetséges...
tehát ami jelenleg megoldás, az az, hogy van egy tök üres image file, és kézzel lehet mountolni (notibar lehúz - sd mount), viszont szeretném megoldani, hogy az alap kiherélt vodás menü szépen feljöjjön (kb 1,5-2 mb), mert valljuk be, kényelmesebb rákattolni egérrel, és úgy felcsatolni :P

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.