Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris94
tag
válasz ducsidu #13700 üzenetére
szerintem inkább SetCPU-val vagy más hasonló progival húzz az órajelen
Marketen megtalálhatod a Set-et és a többi progit is
radamsky:
akkor azért lehet gyors, mert kevés program van a telón.
nekem kb 12% hely van, 10alatt már figyelmeztet,hogy kevés a hely és nem enged telepíteni[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
válasz bohoc71 #13702 üzenetére
köszi, ezt jó tudni
újabb dolog, amit jó lenne moddolni ,de számomra kicsit bonyolultDe nem bajl majd belejövök, elvégre csak 2hónapja van Android platformú telóm
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
válasz ducsidu #13704 üzenetére
hát igen, ismerős érzés
egyáltalán örülök,hogy a rootot Z4Root-tal megtudtam oldani és nem kellett hozzá a Superbootot telepíteniNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
válasz ducsidu #13706 üzenetére
és miben jobb, ha Superboot van fenn?
-
qltsar
veterán
válasz chris94 #13703 üzenetére
nekem 1 napja volt meg, és ez volt az első androidos telefonom, de nem bírtam a csigalassú laggoló oprendszert ami rajtavolt gyárilag, úgyhogy rootoltam.
más:
superboot = ez esetünkben nem más mint egy boot.img, amit a fastboot flashel fel, ezután még nincs root jogod, ha eredeti rendszert használsz, valamint ez a lépés kihagyható, ha custom romot akarsz felrakni _ugyanis_ minden custom rom-nak egyedi boot.img-je van, amint amonRa, vagy CWM flashel fel, tehát, ez mindig felülíródik.
-
chris94
tag
válasz radamsky #13710 üzenetére
akkor neked valami különleges 845-ösöd van
-
chris94
tag
válasz qltsar #13709 üzenetére
nekem jó a gyári rendszer, majd én custom-olom
Csak az idegesítő, hogy lassan áll fel teljesen a rendszer
-
Meddu
tag
rádugtam a telefonomat win7-es gépre és azóta "rossz sd kártya" felirat van rajta.
kártyát az xp felismeri és kezeli telefonon keresztül de a telefon nem hajlandó.
mitt tudok vele tenni? Telefonon 5.1 FZT-ROM van -
radamsky
senior tag
-
chris94
tag
igen, azért,mert ugye az SD egy részét ext3-ra másikat valószínűleg FAT vagy FAT32-re formáztad és ezt egy új,teljes SD formázás törli.
Formázz újra egy ext3 partíciót
[ Szerkesztve ]
-
CsabaTompa
tag
[B](I)(U)(#13117) oidka válasza Hokika (#13116) üzenetére
2011-09-12 11:10:33
oidka
(tag)[ROM] [Huawei U8100] Froyo Wifi enabled version (Beta12)
tovabbra is ezt javaslom; gyorsabb es stabilabb mint a gyari!(/U)(/I)
Szia
Én ezt raktam fel. Tényleg nagyon jól működik, de nem fordul el a kijelző.
Nincs valami app, amivel helyrehozhatnám?[ Szerkesztve ]
-
ducsidu
senior tag
válasz CsabaTompa #13721 üzenetére
Beállítások -> Hang és kijelző -> Tájolás után legyen pipa
Ha van már pipa akkor nem rudom -
gacsoi
senior tag
Meg lehetne próbálni a smart rotator nevű appot.
Az a jó benne, hogy te tudod beállítani, hogy melyik program fordúljon. -
Jarod1
addikt
mi van akkor ha cm 7.1 romot nem clock recovery vel tettem fel hanem amonra-val?
-
oidka
tag
nem tudom, nem is kerestem.
de mar 29 napja nem indult ujra (uptime)!
az elforgatast nekem sem erzi mar (kb a huszon-valahanyadik nap utan tunt el) a beallitasoknal kivettem a pipat a beallitasok -> kijelzo -> kijelzo automatikus elforgatasa mellol, igy mindig allo helyzetben van. mivel nekem igy is jo, ezert nem inditottam ujra a telefont, az a legutobb megoldotta! -
Jacak
senior tag
válasz gacsoi #13723 üzenetére
Ja,ja,az Android 'szépségei' közé tartozik az is,h. minden szirszar külön-külön úgy futhat,ah. azt épp akarod,csak egy apró bökkenője van az ilyen dolgoknak:
-minden alkalmazás fogyasztja vmennyire a RAM-ot,s ha x db. kisebb-nagyobb alkalmazást folyamatosan futtatsz minden kis finomság miatt; mivel e típusnak korántsem gigászi RAM-ja van,vmelyik futó app-ot v. kilövi a rendszer,v. belassul a telò olyan szintre,h. felmegy a vérnyomásod...én ezért nem v.ok nagy híve az ilyen megoldásoknak... :-[• I'll be back •
-
elfelejtette
veterán
-
sh4d0w
félisten
Tapasztalt vki olyat gyári szoftverrel, hogy késik az ébresztő (az óra nem), aztán egyszer csak nem is ébreszt?
https://www.coreinfinity.tech
-
Jacak
senior tag
válasz sh4d0w #13731 üzenetére
Ja,ja,a gyári ébresztőóra kuka a V845-ösön,anno én is pofáraestem vele de nagyon,már azon morfondíroztam akkorjában,h. veszek külön egy vekkert,mert kiakadtam,h. ez a telò megbízhatatlan,aztán pár csicsás ébresztőóra-app után ráakadtam az Alarm Klock-ra,s full bevàlt.
• I'll be back •
-
ducsidu
senior tag
Köszönöm
Ha felteszem,ugye akkor nem vesznek el az adataim telefonmemóriából?
És mennyire állítsam szerinted?Ja,és ezt írják a patch alatt:
"Kifejezetten hangsúlyoznám, hogy a fent említett patch alkalmazása kárt tehet a telefonunkban, ezért sem az oldal, sem a készítő nem vállal felelőséget az esetleges problémákért!""Tényleg lehet valami baj?
[ Szerkesztve ]
-
Jacak
senior tag
válasz ducsidu #13735 üzenetére
Nem,az adataid nem vesznek el,emiatt ne aggódj. S igen,persze,h. lehet baj,ha szétpörgeted a procit,bár a V845 max. 749 MHz-ig húzható,de erre semmi szükség.Nekem a Cedric ROM-mal alaphelyzetben 245-633 MHz között változik,ezen változtattam annyit,h. 122 legyen a minimum,a max. meg mondjuk 652,most a napokban viszont 672-re lőttem be.
De tapasztalatom szerint 691-nél feljebb nem érdemes venni,mert bebolondulhat a gép,force-close áradat,laggolás,kifagyás-újraindulás lehet az eredmény... :-[• I'll be back •
-
Mano_01
aktív tag
Azt akarom kérdezni, hogy tudtok e olyan progit, amivel tudok saját lockscreen-t csinálni?
Előre is köszi!
"Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és h
-
Lui04
aktív tag
-
phoenix64
őstag
Sziasztok. Vodafone 845-re jelenleg melyik a leggyorsabb, ill. legstabilabb custom ROM?
-
-
bohoc71
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest