- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Ötöslottó és maraton
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A gimiben volt négy teletype konzol, nyomtatós, írógépes, lyukszalaglyukasztós, azokon lehetett dolgozni. Ha nem törölted ki a programodat, benne maradt. A gépet nem shutdownolták, hanem megállították az órajelét és simán kikapcsolták. Másnap meg be, ment tovább.
Meg volt még egy abc-80 tipusú gép, az volt az elején a csúcshardver. Ehhez nyertek az akkori diákok egy aircomp-ot. Később lett egy kicsit felbővített commodore vic-20, majd egy darab c64 meg több ht-1080z. Mire végeztünk, kb. akkor jött egy csomó plus4.
Daliás idők voltak. Bitlet újságot ismeri valaki?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Vakegérke
félisten
Keddtől nagyon ráérek. Először jól kipihenem magam, aztán rászánom az időt, hogy barátságába fogadjon. De melyik?
Windows kell, virtuális gép szükséges. Talán Ubuntu?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
plömplöm
őstag
-
Rickazoid
addikt
6-7 éve (csak 22 vagyok), kíváncsiságból. Egy SuSE Linux volt az első, egy 9.x (nem tudom már melyik), egy újságmelléklet formájában. Telepíteni sem sikerült úgy, hogy jól működjön, de valami megragadott benne. Aztán némi visszatérés WinXP-re majd Vista-ra, majd onnan sok, hosszabb-rövidebb próbálkozás, például Ubuntu, Debian, Sabayon, Gentoo és Fedora után kikötöttem az Arch Linuxnál, lassan két éve már.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Battlefield 2042
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi haladó szinten
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- IBM ThinkCentre Retro PC, Pentium 4 3 GHz CPU, 2 GB RAM, Geforce FX 5200 VGA
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- ! 0 Perces ! DJI Mini 4 pro Fly More Combo PLUS
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával