- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
A gimiben volt négy teletype konzol, nyomtatós, írógépes, lyukszalaglyukasztós, azokon lehetett dolgozni. Ha nem törölted ki a programodat, benne maradt. A gépet nem shutdownolták, hanem megállították az órajelét és simán kikapcsolták. Másnap meg be, ment tovább.
Meg volt még egy abc-80 tipusú gép, az volt az elején a csúcshardver. Ehhez nyertek az akkori diákok egy aircomp-ot. Később lett egy kicsit felbővített commodore vic-20, majd egy darab c64 meg több ht-1080z. Mire végeztünk, kb. akkor jött egy csomó plus4.
Daliás idők voltak. Bitlet újságot ismeri valaki?
-
Rickazoid
addikt
6-7 éve (csak 22 vagyok), kíváncsiságból. Egy SuSE Linux volt az első, egy 9.x (nem tudom már melyik), egy újságmelléklet formájában. Telepíteni sem sikerült úgy, hogy jól működjön, de valami megragadott benne. Aztán némi visszatérés WinXP-re majd Vista-ra, majd onnan sok, hosszabb-rövidebb próbálkozás, például Ubuntu, Debian, Sabayon, Gentoo és Fedora után kikötöttem az Arch Linuxnál, lassan két éve már.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Réges régen egy messzi messzi levlistánegy fital ember hordón ülve rágyújtott...... mondókájára.Ezzel kezdte:Hello...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest