- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
nem kell virágnyelven
-
ViZion
félisten
Mobilnettel volt ilyen, szerintük nálam a hiba, meg minden rendben, nem volt hibabejelentés...
Mondom reggel már én szóltam, de a szomszéddal is beszéltem, ő is bejelentette... szal. ezeket ugorjuk át. Csend. 2 hét szopcsiztatásra elismerték végül, h náluk a gond.Erről sztem már írtam is régebben.
-
greenity
senior tag
Nem vagyok informatikus, de szerintem panaszkodtam eleget a netszolgáltatónknak, hogy tudjam, mire milyen válasz jön, és mielőtt felhívom, hogy MÁR MEGINT NINCS NET, kipróbálok mindent, jó sok lehetőség nincs: modem újraindít, akkor azért látszik-é vagy nincs. Avagy biztos a router a hibás, igen, amikor a modemből egyből 1 gépre van kötve és 25 Mega helyett 1-et ha megkapok... akkor a be sem kötött router a hibás. Ezek után is én szoktam a hülye lenni, és mikor hatszor megbeszéljük és elmesélem mi van, akkor meg szokták kérdezni, hogy mivel foglalkozom.. és akkor szoktak elhallgatni.
-
horush
addikt
Telefonos helpdesken vagyok egy ideje, elég ismerős a szituáció. Rendkívül hozzáértő ezermester, nem megy a net, hát resetelni kell a hgw-t, mert mért ne. Rákérdezek, hogy nem volt-e resetelve-e esetleg. Mondja, hogy igen. Majd mikor utána mondom neki, hogy hát ingyen így nem fogjuk beállítani neki, akkor már elkezd összevissza hadoválni, hogy de nem volt resetelve, mert biztos csak magától felejtette el a beállításokat. Másik kedvenc: "Én informatikus vagyok (+a fiam, testvérem, barátom informatikus), minden ki lett próbálva, biztos, hogy a bejövő jellel van a baj." - Újraindítani próbálták? - "Hát azt még nem, de biztos, hogy nem az a baj, mert informatikus vagyok."
Esetleg kicsit komolyabb számítástechnikai szakértő azt is megpróbálja, hogy kiköti a routert a hálózatból, s mondja, hogy úgy sem volt net, tehát tuti nem a router a hibás. Hoztak létre adsl csatlakozási ikont? - "Hát az mi?"
-
Vakegérke
félisten
"A tucatnyi anti-program így-úgy uninstallva, kipucolva minden. Az ingyenes progik helyett/mellett felrakott crackelt sz@rok leszedve. Majd a játékok..."
Tartok tőle, hogy inkább haragudni fognak, mint hálálkodni.
-
cattus
addikt
Van egy tippem a hazugság miértjére: Tudja, hogy orbitális baromságot csinált de az egója miatt nem akarja bevallani és emiatt inkább mentegeti magát, nem akar a saját hülyesége miatt megalázott lenni önmaga és másik előtt.
-
ViZion
félisten
OK, h elbaszcsizta, de mondhatta volna mi történt. Neki is érdeke sztem, hogy mielőbb visszakapja a gépét...
Azt már tapasztaltam, h hazudnak... a gyere ki, csak a telefon nem látja a routert kiindulásból gyk. router telepítés (mert még dobozban volt), ISP papírok keresgélése, asztali gép hegesztése, okos TV állítgatása lesz. Volt, akinél bekötve a TV-t teszteltük, h van-e net (YT bekapcs...) majd jöttek a kérdések, meg a mutassam meg. Az első 10 percben ment is, de mikor láttam, h kb. semmi nem maradt meg, mondtam, h ott a manual, meg itt a kaCCSoló, aztán uccunekianyomkodásnak... -
Szatyor95
senior tag
Az első számú júzer szabály: Há' nem tom mi lett vele, nem csinátam semmit.
Ha az első sikertelen: Tegnap még semmi baja nem volt. (Egyszer felhívtak, hogy -megint- rossz a gép. 2 nap múlva mentem csak, akkor értem rá. Na mit mondott a júzer?)Ergo ehhez jobb, ha hozzászoksz. Az már szakinak hiszi magát, aki be tudja írni a Wifi jelszavát. Aki pedig nem tudja beírni... az már a mesterfokú felhasználó.
-
bambano
titán
nem értem a problémádat, én egyszer egy nagy vaxot áltam neki pro módon takarítani, az úgy belehalt, hogy áramtalanítani kellett
egyébként pedig javaslom tanulmányozásra a doktor house sorozatot. alapelve: a beteg mindig hazudik.
-
petipetya
nagyúr
"karbantartja a gépet, ÉRT hozzá"
Mi lett volna ha nem ért hozzá?
-
föccer
nagyúr
Csak azt kérdezd meg tőle, hogy miért hazudott a szemedbe, hogy semmit nem csináltak, ha telebaszták szarral?
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest