Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz lezso6 #1067 üzenetére

Közben rájöttem, hogy valami nálam nem oké. Véletlen a szokásos SMPlayer helyett VLC-vel halgattam meg a számodat és egészen máshogy szólt, VLC alatt precízen megjött minden részlet. Ilyennel még nem találkoztam. Pár napja raktam fel a rendszert, még nem konfigoltam be se bitmélységet se mintavételi frekit a dac-hoz, talán ezzel van valami gond...

Ez meg érinthette az elsőnek posztolt mérésemet is... Egyébként Borix véleményét támogtom, amiket linkelt, azokkal lehet igazán minőséget tesztelni. A tieddel inkább a diszkófelszerelést bejáratni lehet jobban, mert nem igazán derül ki ezt hallgatva, hogy pl. kisebb hangerőn mit tud a cucc, mert nincs benne kis hagnerőn semmi. :)
    Gyors és ütős zenére csak említés szintjén, az én kedvencem a Motorhead Overkill c. száma, 5:50 intenzív zúzás tisztán hangszerekkel és énekkel, más zenekarnál se nagyon tudok ilyen példát mutatni. Szerintem ez az emberi zenélés határa, amit élőben még le lehet nyomni.

Hieronymus: meghalgattam azt a DG számot, és valóban, egy kicsit kevésbé tolakodó mélyhanggal is elégedett lennék, de ahhoz a zenéhez még illik is ez az erős mély.

Amúgy most összepárosítottam egy hagyományos Onkyo erősítőt egy pár nagyobb Magnat hangfallal a héten, az említett Kelly Family album számaival eléggé maszírozós mélyet csinálnak, azt szerintem nem keveselnéd. Úgy egyébként egyfaja etalonnak szoktam használni ezt a KF albumot, mert amin ez jól szól, azon minden más is.

Frawly: én megnéztem 3-at is, de egyik se tudta az Opus-t, vagy úgy általában a lossy formátumokat. Többet nem találtam, úgyhogy feladtam. A többire meg a magyarázat a posztom elején van.

arnyekxxx: mit mondjak erre? ;] Gonosz nézésű avatarod beír valami egysorost smájli nélkül. Jöjjünk rá belöle, hogy humorizálsz? :)
    Szegény avatarod olyan, mintha a South Park "Erdei karácsony" epizódjából került volna elő, az aranyos kisállatok közül, akik az antikrisztus eljövetelét akarták elérni. :D

• Kisgépkezelő

senior tag

válasz lezso6 #1067 üzenetére

Ezek a teknós művésznevek legalább olyan rosszak mint a blackmetálosak. :D

Új hozzászólás Aktív témák