Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

válasz Glenda #134 üzenetére

Hát nem tudom, nálad hogy megy a modern felületen a böngészés, nálam úgy, hogy ha a modern felületen rákattintok adott böngésző ikonjára, akkor csak és kizárólag az alapértelmezett böngészőt hajlandó Modern felületen megnyitni, a többit automatikusan átváltja asztali böngészőbe.
    Konkrétan a chrome-ot úgy lehet megnyitni, Modern felületen, hogy megnyitom az asztali verziót, ott a menüben rábökök, hogy nyissa meg modern felületen, majd mielőtt ezt megtenné, megkérdezi, hogy mit akarok alapértelmezett böngészőnek használni? Ha nem a Chromo-ot, akkor nem nyitja meg a modern UI-t, csak az asztalit. Ha engedélyezem neki, hogy alapértelmezett legyen, akkor minden faxa, elindul a böngésző, csak akkor meg az IE nem hajlandó modern nézetben elindulni. Egész addig, míg újra alapértelmezettén nem teszem. És ha ezt nem hiszed el nekem, csinálok róla egy videót baszki.
    Na most, ha azt veszem, hogy pl a Play store rogyáááááásig van böngészőkkel, akkor nem értem, hogy Winre miért nincs. Egyáltalán miért nem lehet olyan böngészőt felrakni a story-ból, aminek nincs is asztali verziója. Hisz tableten kvázi "fölösleges" az asztali nézet. Tényleg nem értem.
    Én nem vagyok programozó, de hogy miért nem megoldott az, hogy minden gyártó el tudja készíteni a saját Modern UI-s verzióját, azt nem értem. Lehet, hogy őket minősíti, de hogy az MS-t is az rohadt biztos. Elég elolvasni a FF-os fejlesztőbrigád nyilatkozatát, hogy mennyire keresztbe szo*atta őket az MS.
    Gondolom úgy voltak vele, hogy nem akarták tablet fronton is elbukni a böngészőháborút, így igyekeztek mindenkinek alávágni. Ami pont nem érdekelne, ha az IE hibátlan, tökéletesen testre szabható böngésző lenne modern felületen. De nem az. Egy bughalmaz, kevés funkcióval, nulla személyre szabhatósággal. És nincs alternatíva. Ezzel elérték, hogy ők az egyeduralkodók, de hogy ezzel verik is a szögeket a OS koporsójába, az is biztos.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés