Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mert azt a tájékoztatást kaptuk (ő is, én is a weben), hogy 60-120 percet késnek a vonatok. nekem nagyjából két óra lett volna elmenni érte. ha elindulok, akkor vagy akkora értem volna oda, mikorra ők is elindulnak, vagy akkora, mikorra már megérkezik, vagy a kettő között.
ehhez képest az eredetileg ígért 60-120 perc helyett 270-290 perc között késtek úgy, hogy amikor a máv rádöbbent, hogy nem lesz meg az ígért időre a helyreállítás, akkor elvitték bazi nagy kerülőre a vonatot. tehát ha én odaértem volna, ahol eredetileg voltak, addigra kergethettem volna a fél országon őket, mert kerülnek.
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Ja,az úgy más....
Ez kertes ház. -
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
áram nélkül nehezen kering, 1 hét alatt eléggé lehűl. (Emeletes ház. Nem gravitációsra tervezve.)
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
Klaus Duran
üzenetére
A miénk is az, mi baja lenne?
-
válasz
f(x)=exp(x)
üzenetére
Nálam egy ilyen eset gajra vágná a házat, elektromos keringetésű a kazán.

-
adika4444
addikt
itt is volt vihar, pár percer áramszünettel. Tán 2 héttel ezelőtti vagy lehet h már 3 nem emlékszem pontosan, de akkor elment az áram 16:30 felé, aztán csak ilyen pár másodpercekre jött vissza, vmikor 21:30 után lett rendesen áram, pedig akkor ért ide a dörgés, villámok.
-
gyerek hat és fél órája ül a vonaton, mert fa dőlt a vezetékre...
ha előbb tudom, elmentem volna érte és elviszem kocsival...

-
Rezsicsökkentés nevű barbatrükkre emlékszel?
No, de majd az állam átveszi minden felett az irányítást, mert, mint megtudtuk, az állam az jobb gazda!
-
ncc1701
veterán
Szünetmentes, dízel aggregátor.
-
válasz
Klaus Duran
üzenetére
Például szegeden a trolik villany nélkül is járnak

A többire meg: [link]
-
Áram nélkül a villamos se megy.

Vihar esetén én a gépet mindig kikapcsolom nehogy sokkot kapjon a sok dörgéstől szegényke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő