Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Pontosan. Mivel előtte és utána is korom sötét van, a ccd-t csak addig éri fény, amíg villámlik. Olyan, mintha vakuznál. Még állvány sem feltétlenül szükséges, éppen ez miatt. Speciel énis kézben tartottam a gépet.
Na de ne offoljuk szét yetike úr topicját.

-
-
törölt tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Egyáltalán nem kell nagy "felvételi fps", mitöbb a fotózásban nincs is ilyen fogalom. Nagy záridő kell, akár több másodperces is. Végsősoron akármilyen fényképezővel el lehet kapni villámot, ha az tud több másodperces, vagy teszem azt B záridőt.
-
Crystalheart
őstag
válasz
üzenetére
Nem rossz
De egy félprofi digitkamerával is egész jókat lehet csinálni, ha egyáltalán vihar van. Csak elég nagy felvételi fps kell 
(A kiskutyafotózások is ma már inkább kamerával mennek, mint fényképezővel, mert ott egy jó pillanatot éppen olyan nehéz elkapni, mint egy villámot :|)
-
Pukkancs
aktív tag
A mostani viharrol is beszálolsz?
Area_51: ott világos volt, vagy a villám világított meg mindent? Ja és abbol a szempontbol is érdekes kép, hogy alig vagy egyáltalán nem látni árnyékot. -
7
addikt
válasz
üzenetére
Nagy szerencse lencsevégre kapni egy villámot

Gondoltam rá, hogy én is megpróbálok lefotózni egy fehér villanást (nem magát a villámot, csak azt, ahogy megvilágít mindent), de idehaza már aludtak egyesek, nem akartam felébreszteni őket a fényképezőgépért

A kritikákat természetesen újfent köszönöm.

-
törölt tag
Tegnap (ma) éjszaka készítettem ezt a képet a viharban.
Az első villám amit sikerült lencsevégre kapnom. Ablak mögül fotóztam, azért vannak a foltok. (A vízcseppek árnyéka)
-
Vakegérke
félisten
A szomszéd asszonyka retteg a villámoktól. Amikor ő bemenekül a lakásba, akkor állok én ki az erkélyre üdvözölni a fennséges csodát.
Jó kis írás.
-
JetiRulez
őstag
Jó írás.
Mikor elért hozzánk a vihar, én éppen a tévét néztem és csak onnan tudtam, hogy vihar van, mikor elment az adás a digitálisról. Pár perc múlva erősödött a vihar, majd elkezdte csapkodni az ablakot, én meg ilyenkor általában felriadok, hogy tán szellemjárás van.
-
Dzsozi0öt
tag
Nekem tetszett.

-
Dzsozi0öt
tag
Nekem tetszett.

-
Crystalheart
őstag
Ja, haláli volt, utálom, ha éjjel esik az eső, másnap már permetezhetek is paradicsomvész ellen

-
Viszlát
addikt
De jó is volt ez az éjjeli vihar, végignéztem az egészet az erkélyről

Amúgy plágium!!!

-
Sandormaster
aktív tag
Egy ideig csodálatos, meg szép, látványos.....egy idő után viszont pusztít kárt okoz, özönvizet stb...aki mezgazdba dolgozik annyira nem tolerálja ezt a szépséget

-
divergens
tag
hozzánk, éjjel kettőre ért a vihar (gödöllő) én is kimentem egy 10 percre, mert már régen volt, hogy fázzak éjjel!
Szóval jól jött ez a kis felfrissülés! -
agressiv
addikt
válasz
pantanamera
üzenetére
Nagyon jó kis írás.
Egy költő veszett el benned

-
Lenry
félisten
válasz
pantanamera
üzenetére
én amondó vagyok, hogy hiába próbálkozunk mi bármit is tenni, előbb-utóbb a természet fog győzni
persze ha leatomozzuk az egész Földet, akkor lehet hogy tovább fog tartani -
Lenry
félisten
nincs is csodásabb egy óriási viharnál...
olyankor mindig felhúzom a redőnyöket, és úgy alszok el, hogy a vihart nézem... ahogy tombol a természet... és ahogy megmutatja, hogy ő itt a legerősebb... csodálatos, félelmetes, pusztító, és még is gyönyörűköszönöm, hogy leírtad mindezt, igazán jól sikerült megfogni a vihar hangulatát

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen monitort vegyek?
- Crypto Trade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- MSI Gaming X RX 480 8GB GDDR5 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze a villám nem mozog...