- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
senior tag
nincs is csodásabb egy óriási viharnál...
olyankor mindig felhúzom a redőnyöket, és úgy alszok el, hogy a vihart nézem... ahogy tombol a természet... és ahogy megmutatja, hogy ő itt a legerősebb... csodálatos, félelmetes, pusztító, és még is gyönyörűköszönöm, hogy leírtad mindezt, igazán jól sikerült megfogni a vihar hangulatát

Én meg egyre jobban félek a mai viharoktól,már nem úgy tekintek rá,mint régen.
Olyankor azt érzem,hogy milyen kis porszemek vagyunk,a természeti erőkhöz képest. -
törölt tag
Jól van, fotózáshoz meg a kifjezéseihez nem értek. Mondjuk amit mondasz az logikus, hiszen ott előtte koromsötét van. Ha világosban próbálnék nagy záridővel elkapni valamit, akkor egy nagy placsmag lenne, meg fénycsíkok
Persze a villám nem mozog...Pontosan. Mivel előtte és utána is korom sötét van, a ccd-t csak addig éri fény, amíg villámlik. Olyan, mintha vakuznál. Még állvány sem feltétlenül szükséges, éppen ez miatt. Speciel énis kézben tartottam a gépet.
Na de ne offoljuk szét yetike úr topicját.

-
Crystalheart
őstag
Jól van, fotózáshoz meg a kifjezéseihez nem értek. Mondjuk amit mondasz az logikus, hiszen ott előtte koromsötét van. Ha világosban próbálnék nagy záridővel elkapni valamit, akkor egy nagy placsmag lenne, meg fénycsíkok
Persze a villám nem mozog... -
törölt tag
Nem rossz
De egy félprofi digitkamerával is egész jókat lehet csinálni, ha egyáltalán vihar van. Csak elég nagy felvételi fps kell 
(A kiskutyafotózások is ma már inkább kamerával mennek, mint fényképezővel, mert ott egy jó pillanatot éppen olyan nehéz elkapni, mint egy villámot :|)
Egyáltalán nem kell nagy "felvételi fps", mitöbb a fotózásban nincs is ilyen fogalom. Nagy záridő kell, akár több másodperces is. Végsősoron akármilyen fényképezővel el lehet kapni villámot, ha az tud több másodperces, vagy teszem azt B záridőt.
-
Crystalheart
őstag
Nem rossz
De egy félprofi digitkamerával is egész jókat lehet csinálni, ha egyáltalán vihar van. Csak elég nagy felvételi fps kell 
(A kiskutyafotózások is ma már inkább kamerával mennek, mint fényképezővel, mert ott egy jó pillanatot éppen olyan nehéz elkapni, mint egy villámot :|)
-
törölt tag
Korom sötét volt, az összes fényt a villám adta. Árnyék valószínűleg azért nincs, mert a sűrű felhőzet derítőként játszott közre. (Homogenizálta a megvilágítást)
-
7
addikt
Ugyan, nem vagyok én viharíró...

Úgy éreztem, most írni fogok. Leültem, és jegyeztem, ami épp történt. Mihelyt úgy éreztem, itt az iromány vége, el is küldtem. Még egyszer ugyanezt ugyanebben a környezetben megjátszva már nem lenne ilyen érdekes.

-
Pukkancs
aktív tag
A mostani viharrol is beszálolsz?
Area_51: ott világos volt, vagy a villám világított meg mindent? Ja és abbol a szempontbol is érdekes kép, hogy alig vagy egyáltalán nem látni árnyékot. -
7
addikt
Nagy szerencse lencsevégre kapni egy villámot

Gondoltam rá, hogy én is megpróbálok lefotózni egy fehér villanást (nem magát a villámot, csak azt, ahogy megvilágít mindent), de idehaza már aludtak egyesek, nem akartam felébreszteni őket a fényképezőgépért

A kritikákat természetesen újfent köszönöm.

-
törölt tag
-
Vakegérke
félisten
A szomszéd asszonyka retteg a villámoktól. Amikor ő bemenekül a lakásba, akkor állok én ki az erkélyre üdvözölni a fennséges csodát.
Jó kis írás.
-
JetiRulez
őstag
Jó írás.
Mikor elért hozzánk a vihar, én éppen a tévét néztem és csak onnan tudtam, hogy vihar van, mikor elment az adás a digitálisról. Pár perc múlva erősödött a vihar, majd elkezdte csapkodni az ablakot, én meg ilyenkor általában felriadok, hogy tán szellemjárás van.
-
Crystalheart
őstag
Ja, haláli volt, utálom, ha éjjel esik az eső, másnap már permetezhetek is paradicsomvész ellen

-
7
addikt
Néztem is az írás URL-jén, hogy már valaki írt azonos címűt, de fáradt voltam ahhoz, hogy meglessem.

Köszönöm, köszönöm. Azt hittem, hogy csak 1-2 kommentárt kapok rá, mire felkelek, de kellemesen csalódtam

-
Viszlát
addikt
De jó is volt ez az éjjeli vihar, végignéztem az egészet az erkélyről

Amúgy plágium!!!

-
Sandormaster
aktív tag
Egy ideig csodálatos, meg szép, látványos.....egy idő után viszont pusztít kárt okoz, özönvizet stb...aki mezgazdba dolgozik annyira nem tolerálja ezt a szépséget

-
divergens
tag
hozzánk, éjjel kettőre ért a vihar (gödöllő) én is kimentem egy 10 percre, mert már régen volt, hogy fázzak éjjel!
Szóval jól jött ez a kis felfrissülés! -
cousin333
addikt
-
agressiv
addikt
Ha nincs természet nincs ember, de ez fordítva nem igaz.
Jelenleg is pusztítjuk a természetet......
Nagyon jó kis írás.
Egy költő veszett el benned

-
pantanamera
csendes tag
-
Lenry
félisten
Nana, tönkretesszük mi a természetet. Az ember legyőz mindenkit és vele együtt saját magát is.

én amondó vagyok, hogy hiába próbálkozunk mi bármit is tenni, előbb-utóbb a természet fog győzni
persze ha leatomozzuk az egész Földet, akkor lehet hogy tovább fog tartani -
pantanamera
csendes tag
olyankor mindig felhúzom a redőnyöket, és úgy alszok el, hogy a vihart nézem... ahogy tombol a természet... és ahogy megmutatja, hogy ő itt a legerősebb... csodálatos, félelmetes, pusztító, és még is gyönyörűköszönöm, hogy leírtad mindezt, igazán jól sikerült megfogni a vihar hangulatát

Nana, tönkretesszük mi a természetet. Az ember legyőz mindenkit és vele együtt saját magát is.

-
Lenry
félisten

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kéri tovább a nekik fejlesztett csúcs-GeForce-ot Kína?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- Autós topik
- PayPal
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 64GB játékkonzol sok extrával garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze a villám nem mozog...