Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt kétlem hogy ne lenne 888-ból plusz , érdekes az is hogy ilyen korán érkezik , mert általában Zenfonnal karöltve nem is ,de egy-két hónapos eltéréssel mutatkoznak be de ezeket mindig valami pletyka veszi körül .
Van olyan sanda gyanúm hogy a videón található készülék csak egy fanatikus által létrehozott átalakitot készülék lesz , majd ezt közzé téve beindultak a hangyák .
Meglepődnék ha Zenfone 2 óta szépen beállított rituális kiadásokat most egy lapka gyártó kedvéért meg változtatná az Asus . Aztán lehet csak én gondolom rosszul. -
Cattle_Decap
tag
Ha ilyet vennék pont nem érdekelne a kamera. Sőt, akkor érdekelne igazán ez a telefon ha nem lenne sem elől, sem hátul rajta. És persze annyival olcsóbb lenne.
Nálam két éve az aktuális ROG Phone volt az év telefonja, de munkakörömből adódóan kell az IP68.
Ha ilyenem lenne visszavenném a kijelzőt 720p-re, energiatakarékos üzemmód bekapcsol, gyorstöltés kikapcsol és 4-5 évre minimum meglenne a setupom. -
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Rog3-ra nekem havonta jönnek a frissítések. Most pedig megjelent a menüben a 11-ra való béta jelentkezési opció is. Nekem több mint meglepő, mert tényleg nem sokat vártam e téren.
Kérdés mi lesz a telefonnal, ha megjelenik az új széria. Félő, hogy a Rog5 megjelenése után az fog nagyobb figyelmet kapni.
-
Elgondolkodtam a korábbi verzió beszerzésén, de ahogy hallom, sz.rnak a felhasználókra...nem nagyon van szoftveres támogatás. Kiadják és kb.annyi....
-
Kasya
nagyúr
Ezt a hátsó jelzést jól tudja a Rog3 tokja is alapszinten. Ezért kár kijelzőt tenni a hátlapra. Ellenben a kijelző minőségére, de legfőképp az OIS-ra több hangsúlyt lehetne fordítani.
Egyben azt is jelenti, hogy a 888-ból nem lesz Plus variáns, ezért nem várnak az új modellel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Warships
- Konteó topic
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.