- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Nem vágom ez mi mert én is hibernálni szoktam de semmi gondom Dell-en. Másodpercek kérdése.
A többit se láttam amiről írtok páran. Az igaz, hogy HDD-ről is gyors a boot (win8 fast boot-tal) de után a Chrome és társai hogy jönnek ide? MS hiba, ha lassan indul? Vagy az sw szar vagy a hw... pl. itt jön képbe az SSD. HDD helyett. Előbbivel én nem láttam 10-15mp-s boot után percekig töltődő Chrome-okat, FF-okat, de ha ti igen az elég érdekes jelenség.
Kamuboot de főleg kikapcs és hibernáció témakörben én inkább azt hoznám fel - ami jogosabbnak tűnik, hogy a képernyő már rég elsötétült, de a HDD led még vadul villog kikapcs/hibernálás alatt másodpercekig. Na az elég kamu.
Arn, abszolút nem számít a bootidő, de kényelmes. Írtam, hogy én sem tartottam sokra. Most se, de vitathatatlan, hogy pár sec alatti reakciónál bátrabban nyomkodja az ember. Nagyon apró dolog de még annyira se kell rá figyelni mint korábban.
Ha visszajönne a régi, lassú boot pont lesz*rnám. De ha nem muszáj akkor minek?
szerk: Engem jobban érdekelne, hogy végül hol tart méretben a Win10. Mennyire eszik meg a frissítések vagy kicsit értelmesebben kordában tudja tartani a későbbi méretnövekedést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest