- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Nyilván nem, de azért az még a jövő, hogy játékfronton mi hogyan alakul a másik 2 platformon. És én nem csak a játékokra céloztam, ahogy ő sem.
Amúgy nem a Win10 vs. Win8.1-et kéne összehasonlítani, hanem Win10 vs. xy komolyabb Linux disztró, mert akkor lenne csak igazán alázás....vsz előbbi kárára.(#77) gabor7th: Igen, nagyjából ez a helyzet. De írtam, hogy itt korántsem csak a játékokról van szó, Office esetében ott van a formátumok közti nem teljes kompatibilitás stb., ami megint meg tudja szívatni az embert.
Azt meg a többiek és én is leírtam, hogy nem lesz havonta fizetős a Win10, tessék szíves lenni már elhinni.
A felhasználói visszajelzésekre meg pont odafigyelnek a 10-es esetében, azért van insider program, illetve azért lett ilyen desktopba nyomott vmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest