- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Androidon majd fejlesztenek úgy mint PCre... keresik a középutat ami jelenleg mjuk 600Mhzes akarmi cpu meg z430 így jolmegy a nagyokon, és még elindul a régebbieken is.
Más járható út nem nagyon van... Fejleszteni nem éri meg a csúcsra, eladások miatt, lowra meg nem lehet fejleszteni, ill. nem úgy ahogy szeretnék. -
cqr
aktív tag
Ez természetesen igaz, de akkor gyorsan hozzátenném, hogy én az "érdekes" szót a saját szemszögemből írtam, vagyis hogy milyen erős lesz az adott gpu, milyen hatékony az adott arch (ppc, ppw), milyen gyorsan futtatja majd az általam illetve mások által írt benchmark illetve 3D-s programokat : ).
A topichoz: ebből érdekesebb lett volna hírt csinálni, hamarosan elérhető lesz a program, és kiderül mekkora a galaxy s előnye, de az előzetes eredmények alapján úgy tűnik hogy árnyalásban a droid x-re ~70-80%-ot fog verni. (A droidnál és a z430-nál kb.: 3.2-szer gyorsabb.) Ha valaki esetleg nem látta volna, akkor a videót érdemes megnézni. : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest