- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Nem talaltam jobb topicot hatha van itt valaki aki tud segiteni. Van kb 1500 videóm beolvasva MiniDV kazettarol amiből meg van a video keszites datuma a Date modified mezobe. Ezeket probalom tomoriteni es MP4 re konvertalni mert csak ugy van ertelme feltolteni google photosba. De amit eddig probaltam mind atirja a datumokat az aktualisra. Ismertek olyan konvertert ami nem valtoztatja meg?
-
-
UnSkilleD
senior tag
válasz
johnywalker #6 üzenetére
és ebben mi a hiba?
-
johnywalker
őstag
Azért az egy pici hiba a cikkben: "Egyelőre a H.264 ás HEVC kodekek kezelése biztosított"
AVC = h.264
Hevc = h.265 -
Televan74
nagyúr
Érdekes hogy az Nvidia már a 2021.7.19. -én megjelent meghajtóba bele rakta. Az AMD csak jövő tavaszra ígéri. És a GTX 10x0 kártyáktól van támogatás vs RX5000 -től.
-
Tehát akkor ez lesz a Vulkan hasonló API-jára a válasz. Habár ez még kicsit kevés lesz, a Vulkan Video ennél több dolgot foglal magában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest