- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsumpika
tag
válasz
razorbenke92 #84 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Igen, utólag most látom, hogy csak elírtam. 6306-os a tv
Felraktam amit linkeltél, simán menüből megtalálta a pendrive-on (feljebb visszaolvastam hogy kell)és amit észrevettem, hogy sokkal gyorsabb az egész, és a Youtube sem fagy ki fél perc után. Netflixet tök jól megjegyezte, korábban azt is kidobta random, pedig az azonnali bekapcsolás mindig ki volt nálam kapcsolva. Viszont most tettem egy próbát, bekapcsoltam (kikapcsolt állapotból netflix gombbal) és azonnali bekapcsolással is müködött a Netflix, bár érdekes, hogy fiók kiválasztása után pl. amikor ránavigálok egy sorozatra, a háttérben az előzetes nem indult el, mint normál esetben, és az epizód is elég sokáig gondolkodott mire elindult
.
Viszont kikapcsolva valóban jól müködik és érezhetően gyorsabb az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo BeüzemelésElső lépésben fel kell csavarozni a lábait, majd csatlakoztatni a tápkábelt, tv kábelt, távirányítóba elemet...
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest