- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Ehh, nem ide.
-
buherton
őstag
No, mert a kis vállalkozás nem másik cégtől veszi a húst.
"addig a meki a brandet bukja, ami milliárdokban mérhető"
Nem számít ki a ludas az ügyben. A vásárlók azt olvassák, hogy "fúúú baz a mekinél romlott húst adnak" és őket nem érdekli, hogy ki a felelős.
Erre legjobb példa a Toyota. Nem ők fejlesztik a saját cuccaikat, de ha a beszállító mégis rossz dolgot ad, abban az esetben is a Toyota "hárítja arccal a murvát" by bambano, annak ellenére, hogy nem ő felelős érte.
MOD: off
-
CloZee
aktív tag
Ennek mégis mi köze a mekihez? A beszállító volt a ludas, amint kiderült egyből szerződést bontottak vele. Nehogy már a meki legyen a felelős azért, mert egy beszállítócég elkezd trükközni, jelen esetben a shanghai husi.
Pl ha a jelenleg említett hambizó beszállítója csinálná ugyan ezt, akkor se az étterem lenne a hibás. Mert nincs rálátása.
-
Entryy
aktív tag
Mikor még Gyulán szenvedtem én meg Csabára jártam "Szultánkenyerezni".
Hiába, mindig az kell ami "nincs", illetve máshol van.
Bird:
Mc még nem volt Mo.n mikor már ennél a hamburgeresnél kajáltunk!
Jah és a fagyit kóstold meg legközelebb Victoryus
-
buherton
őstag
Akkor szólj a kínaiaknak is: [link]
A cikkhez:
Gyulán születtem és laktam elég sokat, illetve apa miatt még mindig odajárok. A rendezettség általános a városban. Ha kimész Gyulaváriba, akkor ott is rendet találsz. Sőt Dénesmajor is úgy ahogy rendben van. Póstelek felé menő úttal egyetemben. Egyedül a Szanazugi házak környéke nem a legjobb, de egyáltalán nem vészes. Ami nagyon böki a csőrömet, hogy az Erkel múzeum új épülete egyszerűen katasztrófa.Belső infók alapján tudom, hogy megkezdték a kisajátítást az autópálya végett, de talán csak Szarvasig fog jönni... Talán egyszer megéljük, hogy 100 km-nél közelebb legyen autópálya, mert egyszerűen katasztrófa, ami itt van. Gondolok itt Csorvás - Kondoros útra
, vagy ami volt Gyoma - Körötarcsa vagy Körösladány között az egyszerűen hihetetlen. No meg az ipar. Vonattal mentem jó múltkorában Zalaegerszegre és nagyon frucsa látvány volt a péti nitrogén művek impozáns telepe, vagy az Ajkai alumínium gyár, a várpalotai erőmű, a rengeteg sok kisebb gyártelep. Zalaegerszegen is ott van két Flextronics. Körülnézek oda haza és az orosházi síküveggyár, gyulai húskombinát, körösladányi vagy köröstarcsai Henkel elosztó központ, Linamar, Hirschmann-on kívül nincs egy komolyabb cég sem, holott rengeteg állástalan van.
-
CloZee
aktív tag
válasz
Speeedfire #5 üzenetére
"Előtted csinálják a kaját, ami tényleg abból van, amit ráírnak(!)."
aha, legalábbis te ezt hiszed, mert ezt akarod hinni. Elképzelésed sincs mi is van abban a húspogácsában és szószokban.
-
Bird
addikt
válasz
Speeedfire #2 üzenetére
Persze persze, ezzel nem bántani akartam a helyet. Meg különben is ami bevált azon minek változtatni?
-
CloZee
aktív tag
válasz
Speeedfire #2 üzenetére
Sosem értettem ezt a hasonlítsunk össze egy olyan üzletláncot, aminek országszerte van 1000 üzlete egy olyannal, aminek van 1. Egyébként nyugodt lehetsz abban, hogy a mekiben jobban figyelnek a higiéniára és a haccp-re mint bármelyik 1 üzletes vendéglátó helyen, dolgoztam pár évet vendéglátásban és tudom mi megy kivétel nélkül az összes általános helyen a konyhákon. Míg egy nevenincs cég maximum bukik pár milliót (vagy ennyit se, a bünti mértékétől függően), addig a meki a brandet bukja, ami milliárdokban mérhető és erre jön rá a büntetés.
-
Bird
addikt
Tuti kis Mcki klón. A hely berendezése, belső építészete csúnyán arra hajaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A Hamburger bár Gyula belvárosában található, remek helyen. Lehetőségünk van ingyenes parkolásra az udvaron. Manapság...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest