Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Gear VR tulaj vagyok és ennek az újdonságnak baromira örülök. Appokból és játékokból már így is temérdek van, de ezek minősége néha nem túl kiemelkedő. Az Oculus Go megjelenésével pozitív hozadékként az áruház is fel fog frissülni remélhetőleg

Más:
Minap voltam a Volkswagen múzeumban, ahol volt egy VR stand. Gondoltam kipróbálom, micsoda móka lehet ez. HTC Vive + a puszta kéz mozgásait figyelő érzékelő (amit a Vive elejére kell felhelyezni, nem ugrik be a neve) volt a hardver. Igazán meglepődtem a képminőségen, ugyanis a felbontás valami horribilisen ótvar volt.
Papíron ugye 2160x1200, a telefonom pedig 2960x1440, de összehasonlíthatatlan volt a múzeum az otthoni élménnyel. Ennyit számítana ez a különbség, vagy bénáztak valamit a beállítással? Vive még nem volt rajtam "normál" applikációkkal.Geller72: Nem tudom mire gondolhatott a szerző. Mivel kvázi Gear VR-ról van szó itt is (csak a "telefon" bele van építve a szemüvegbe), ezért szerintem ugyanaz a giroszkópos fejkövetés van a headset-ben. Ez már most is remekül működik, input lag egyáltalán nincs, a fej mozgatással körbenézés nagyon természetes és közvetlen. Külön királyság, hogy alapból jár a csomaghoz Gear VR kontroller (ami szintén giroszkópos).

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest