- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.
félisten
Xbvox one-n egy ezres ha jól tudom. Nekem megérte, szeretjük.

-
pigster
senior tag
teszi
ingyenesenelérhetővé
Én nem nevezném ingyenesenek. -
kovsol
titán
-
jaikah
csendes tag
Ha PS-en elérhető lenne ez a szolgáltatás a ps+ senkinek se kellene.
-
Def26
félisten
-
kovsol
titán
Abban biztos vagyok, hogy az nagyobb hülyeség, hogy a PS játékosokat nem érdekli. Ugyan olyan emberek, mint a Xbox vagy PC játékosok.
-
gyuribácsi88
addikt
-
Beri78
őstag
-
kovsol
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Beri78
őstag
jöhetne a másik konzolra is

-
Kasya
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cannibal
senior tag
-
Sirandrish
legenda
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
cannibal
senior tag
Nincs összefüggés. Itt csak bérlem.

-
cyberkind
félisten
Kár hogy csak most, már ezer éve beszereztem ami érdekelt, és az új játékokat is korábban veszem meg mint ahogy bekerülnének ide, de jó kezdeményezés.
-
Sirandrish
legenda
-
cannibal
senior tag
Mondjuk, ha valaki ONE-on előfizetett és ugyanazzal a profillal használja PC-n is az Origin-t, akkor elég lehetne egy előfizetés a két platformra.

-
oriic
HÁZIGAZDA
"VPN-nel kikerulheto ez is?
"Igen, más fórumokon már írtak róla, itt ugye nem igazán ajánlott róla beszélni.
Más téma:
Bár erről nincs még konkrét információ, de hozzátenném, hogy az előfizetők olcsóbban fogják majd tudni megvenni az idén érkező Mass Effect Andromeda-t is, valamint az is kipróbálható lesz majd megjelenés előtti héten.
-
Kasya
nagyúr
A teljes tarhaz ara cca. 125 dollar. Tehat ket evnyi berles utan mar rafizetes. Ennyi ido alatt varhatoan bovulni fog a lista. Igy tekintve nem rossz ajanlat, de megis engem nem tudna kotelezni ra hogy bereljem.
VPN-nel kikerulheto ez is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sirandrish
legenda
Szerintem ez penge ajánlat

-
Lacee1986
senior tag
4 euró az baromi olcsó ennyi játékért. Várjuk szeretettel!
-
vegitossj7
addikt
-
bunfi
őstag
Én abban nem vagyok olyan biztos...
-
Bad Pritt
félisten
Nem is kapott teljesen más nevet, csak félig.
EA helyett Origin. Ejnye. 
-
vegitossj7
addikt
Nem rossz árak, kár hogy nincs valami tényleg "egyedi" a kínálatban.

Egy Battlefront megdobná az eladásokat.

-
Zoli133
addikt
Ha bővül a lista esetleg elgondolkozom rajta (meg persze ha elérhető lesz itthon), de jelenleg az összes cím megvan 1-2 kivétellel már a listából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Lenovo LOQ RTX 5060 GARANCIÁS GYAKORLATILAG ÚJ!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)