- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Az nekem se tetszik,hogy nincs semmi bemutató videó,csak az a 3,ami a youtubeon fellelhető a demo géppel, mindenféle sajtótájékoztatón,az egyikben (slashgear-es videó) Rohan Shravan meg is bontja az Adamet, bekukucskálhatunk.Legalább van egy szép honlap (notionink.com), igaz a saját marketjükről?a genesis-ről sincs semmi info.Igaz ezért is már bocsánatot kértek, de a 18. az jövőhét szombat, akkor kikell derüljön, hogy igaz-e vagy sem.Én a youtubeon látható 35$os tabletet viszont igazán kamunak érzem.Remélem, hogy az Adam működik és hamarosan olvashatjuk teszteket róla.
Wave:mint említettem, az asztali Ubuntut támogatja,az több, mint elég munkára, igaz lehet,hogy a teljes érintőkijelző támogatásig áprilisig várni kell.Nexus one-on és valamelyik HTC-n kiválóan fut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest