- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
Kawauso #4045 üzenetére
Még mindig ez az időjárás probléma?
Kíváncsiságból restartoltam egyet én is, de az óra alatt rendesen bejött a kis ikon. Annyit vettem csak észre ezzel kapcsolatban, hogy néha nem a legfrissebbet mutatja, gondolom időközönként kérdez csak be a valós időjárásért.
358MB-al települt tegnap nekem a frissítés, de látszólag semmi új, igaz nem mentem végig a telefon bugyrain.
Én egyébként csak azt nem értem, hogyan lehet az, hogy bizonyos embereknek működnek funkciók, míg másoknak nem. Ugyanaz a szoftver, a hardver (2021 szeptemberi a teló, bár nem hinném, hogy számít) az embereknél és mégsem működik konzisztensen. Most ez vagy mindenkinél jónak kellene lennie vagy senkinél sem. Ilyenkor csak az jut eszembe, hogy más alkalmazás miatt jön elő a probléma. Nem hinném, hogy ilyen lehetséges, de nem vagyok mobilalkalmazásfejlesztő.
-
raveinT
tag
válasz
Kawauso #4045 üzenetére
Az igen bosszantó lehet! Nálam legalább stabilan hozza a semmit
Elképesztő amúgy, mert az "at a glance" widgetet ha kirakom, az bezzeg továbbra is pöccre mutatja.
Én már csak abban reménykedek, hogy az utolsó főverzió frissítés utolsó patche nem baltáz majd el ennél többet, és legalább ennyire használható marad a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest