Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PistiSan #215 üzenetére
ezzel így vagyok én is
meguntam a keresgélést és a stock droid nem jön be kinézetre és funkcionalitásban is szegényes számomra, ezért váltottam a sötét oldalra, vannak dolgok amik hiányoznak de a sima működés és az indokolatlanul beakadt appok és a merülés hiánya kárpótol
de egy ilyen telót samsung ui-val vagy htc szoftverrel ilyen árban elfogadnék -
*RLaci*
addikt
válasz
PistiSan #215 üzenetére
Szinte az összes Nexus és Pixel is volt/van nálam használatban(aki ismer itt a ph-n az tudja). Céges telónak kaptam egy Mi 9T Prot, megkarmoltam magam a miuitól.
Ekkor találtam a PE romot. Azt kell mondjam megérte rászánni az időt (bl nyitástól számítva kb. fél óra volt), hogy felrakjam. Bármelyik Pixel mellé oda teszem, akár gyorsaságot, stabilitást, megbízhatóságot nézzük. Ha nem látod a telót csak a kijelzőt, bizony meg nem mondod, hogy ez egy Xiaomi, nem egy Pixel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ésszerű és kifejezetten jó felszereltségű, kompakt modellként mutatkozott be a Pixel 4a, ami sokat fejlődött az elődmodellhez képest.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest