Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Hohó, ezért sokan felemelnék a hangjukat, mert annyira összetett, hogy nincs olyan ember aki mindenhez ért. Van aki alvázon van képben, van aki forgalmi utasításban és van aki elektromos részen. Van olyan élő példa, aki bármit megcsinál lent a vonat alatt, de 1cm-t nem tudna vele menni. Vannak típusok amik lassan kifutnak a koruk miatt, de még mindig tudnak meglepetést okozni. Mondjuk órákig nem tudjuk mozgásra bírni.
[link] - Valami legyen már ami kézzel fogható!
-
válasz
voyager4.4
üzenetére
A szépség relatív. Én inkább úgy mondanám nem úgy szép ahogy te gondolod, embere válogatja. Ez egy nagyon összetett hatalmas szerkezet. Tekintélyt parancsoló. A szépsége rejtőzhet a működésében is, mert zárójelben mondom, csodálom, hogy ennyi szirszar hiba nélkül képes működni relatív sok ideig. Én személy szerint nem jövök lázba attól, hogy elmegy mellettem vagy valami ilyen. Bár már ez sem igaz, de anno az lepett meg és tartottam "szépnek", hogy amikor lenyomok egy kis gombot, hirtelen megmozdul 180 tonna és ha meghajtom igen igen fürgén képes megpattanni a súlyához képest. Az már csak összetevő, hogy látod magad előtt mi történik fékezés közben, ahogy életre kel és te pontosan tudod, hogy aki nem figyel azt kivasalom, mert mindennek van reakcióideje és fékútja.
Egy idő után rutinná válik minden, ergo XXX tonna ide vagy oda, úgy kezeled mint egy biciklit. Valaki azért fényképez, mert soha nem fog oda beülni. -
válasz
twollah1976
üzenetére
Így van! Pedig mennyire nem játék.
-
válasz
voyager4.4
üzenetére
Ahogy én látom ennek szintjei vannak. Amit mondasz az már igen igen a végletek lehetnek. Van aki képes oszlopra mászni amikor jössz, hogy legyen egy jó kép. Sokan a karjukat odaadnák azért, hogy vezethessék vagy a fülkébe utazhassanak. Egy fiatal pizzafutár gyerek volt úgy, hogy csilligott a szeme! Ti mit csináltok itt? Forgott a feje huuuu!
-
Erre itt nem lesz nagy kereslet.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest