- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
hackeeeee #98 üzenetére
"A másik, nem vagyok képes lassítani, honnan a francbóll tudod, hogyha ácsorog egy autó, abból mikor nyitják rád az ajtaját?"
eppen ez a lenyeg, nem tudod, ergo ugy kell keszulni, hogy barmikor nyilhat az ajto
ha beall eled, te pedig tartasz tole, hogy radnyitjak az ajtot, akkor menj lepesben, vagy akar szallj le es told el mellette a bringat (vagy menj le az arokba, vagy akarmi)
megegyszer, nem azert, mert batoritom a kerekoparutra parkolast, hanem mert hiaba mondod a rendornek, hogy "de szbalytalanul parkolt", ha kozben eltorted az orrod (bar te tudod, mennyire eri meg neked, hogy igazad legyen)az pedig, hogy ki mit vezet (kerekpart, motorkerekpart, szgk-t, tgk-t), nincs befolyassal arra, mekkora tusko az illeto (es forditva sem)
-
Kakumix
senior tag
válasz
hackeeeee #98 üzenetére
Megfelelő oldaltávolságot kell tartani és akkor nem kell parafenoménnek lenned!
A bringámon minden pipa, kivéve az egyszerre kapcsolhatóság. A tartozékokat én a Gazdálkodj Okosan nevű társasjátékból tanultam jóval több, mint 20 éve (persze azóta már máshol is utána néztem
) és emlékszem ott még a pumpa is kötelező volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged