Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
mikoljan #873 üzenetére
A windowst tartalmazó partíciót a /windows csatolási pont alá szoktam rakni ntfs típussal (formázás ne legyen bepipálva), de az egyszerűség kedvéért maradhat úgy is, hogy nem nyúlsz hozzá.
Az pedig már más kérdés, hogy szükség van-e a winre vagy nincs. Én például most vágtam gallyra a laptopot egy bios frissítési kísérlettel (ismerős ismerőse megnézi majd), így most a régi tartalék kis netbookot használom. Erre felesleges a win, a Mint pedig remekül muzsikál rajta (net+torrent). A telót ez alól is tudom frissíteni, hála a topicjában található segítőkész személyeknek.
Ezért elgondolkodtam rajta, hogy ha helyre lesz hozva a laptop, akkor minek rá windows, és így felszabadul majd 60 GB hely.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- Diablo IV
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest