Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
Na akkor segítek a nekifutásban, mert úgy látom, másodjára sem megy.
Mit írt Syl az #592-ben?
"Nyilván rengeteg olyan szoftver van, amit nem írtak meg linuxra, de ez mióta az OS hibája?"
Költői kérdés, a válasz egyértelműen: NEM. Vagyis NEM az OS hibája, hogy egy progy nem létezik rá.
Mit írtam én erre?
"Így van". Vagyis helybenhagytam a választ (más kérdés, hogy akkor kiknek is a hibája a nemlétező drájverek/progyk kérdése - lusta gyártóké, ezerfelé aprózott disztrók programozóié stb.)
Ezután jött a konzekvencia:MIVEL nem az OS hibája, hogy egy csomó minden nincs rá, ezért az emberek, akiket NEM ÉRDEKEL, kinek a hibájából nincs printer drájver/játék/etcetera az OS-re, a 90%-uk más OS-t választ.
ENNYI - és nem több. Nincs ideológia, csak kőkemény realizmus és fogyasztói igény. Ld. Android -kiváló példája, hogy lehet Linuxból célzott befektetéssel és erőfeszítéssel iparági konszenzust csinálni (meg hatalmas bevételt - jó lecke Mark Shuttleworth-nek).
@Syl #692: A fentebbi érvelés alaposan kettétöri az "ultimate igazság"-ot.
-
Syl
nagyúr
Én már számos alkalommal beírtam az ultimate igazságot:
Ha egy hardver nem megy windowson, akkor az a hardver gyártójának a hibája.
Ha nem megy linuxon, az természetesen a linux hibája. A linux sz*r!/irónia off.
(#691) tomtyi
Én mondjuk nem tegnap vizsgáztam (be se merek gondolni hány év[tizede] volt), de abban az időben teljesen normális volt, hogy másik autón ment a vizsgavezetés, mint az oktatás. Csak egy "apróság": a tanuló autón az index bajuszkapcsoló automatikusan visszakapcsolt, a vizsgaautón nem. Figyelmesség
-
törölt tag
"veszel egy autót..."
Öreg fejjel (47) tettem le a jogsit autóra, úgy, hogy valóban sosem vezettem előtte autót. Motort 15 éve, de azért "kicsit" más. Az utolsó órára (vizsga előtt 3 nappal) összerogyott az az autó (diesel Thália), amin tanultam, és vezettem végig. Egy majd' 20 éves benzines Astra volt az alternatíva. 0 szervókormány, kezelőszervek kicsit másképp (pl. a világítás), egész másképp reagáló pedálok, váltó. Jó volt.
Ehhez képest cseppet sem ment rosszabbul, sőt, igazából akkor élveztem először a vezetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Python programozás
- Borderlands 4
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest