Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Használtam anno is Linuxot, meg ugye az Android is hasonló alapokon nyugszik, nekem más könyvtárakba is kellett mászkálnom (igaz nem csak netezésre meg levelezésre használtam. Voltak extra igényeim, és azokra vagy volt megoldás vagy nem.
Értem én, hogy azoknak akiknek olyan gyenge gépük van, nyilván nincs Logitech G15 billentyűzetük, meg X-FI videókártyájuk, illetve Avermedia H727-es TV kártyájuk. Nekem viszont vannak ilyen HW-eim is és pont emiatt is esik ki a Linux. Meg mert számomra PC-n felesleges. Táblán, és okostelefonon nem WP-t használok hanem Androidot. A routereimen is GPL-es szoftver fut.
Amiket felhoztál gépeket... vannak akik tojáskeltető kategóriának minősítik. Racionálisan nézve, azok a régi gépek, többet fogyasztanak, mint az űrtechnikás régebbi gépem. Nem veszik vissza az órajelet használaton kívül, fixen konstans értéken pörgetik a CPU-t a ventilátorokat, meg mindent ami bennük van... nem lehet őket alvómódba küldeni, de még hibernálni sem, a maximum a készenléti mód ami kb annyi, hogy a képernyőt kikapcsolja. Szóval éves szinten egy Windows árát pluszban kifizeti simán a használója csak éppen nem a Microsoftnak hanem az áramszolgáltatónak.
Pont ezen mosolyogtam a szomszédom legöregebb gépe esetében is

(#163) Bici:
"És akkor ez így jó, nem is érdemes alternatívát keresni, javasolni?"
Az adott ember személyiségétől és korától függ. Ha fiatal vélhetően játszik. Ha régi a gépe akkor DX 9.0c-s játékokkal, illetve XP-nél eleve csak azzal. COD2 régi gépen is szépen elfut, ellenben Linuxra nem igen van portolva.
"Félreértetted. Azokról beszéltem, akik Windows-on sem telepítettek semmit. Fájlokat lementeni és utána megtalálni meg pont ugyanolyan egyszerű linux alatt is, mint Windows alatt."
0-ról indítani van értelme, ez evidens.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Filmvilág
- DUNE médialejátszók topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest