Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
+1, arra vasra a Cinnamon nagyon sok lesz (proci és a vga is kevés neki), a Mint 13 XFCE-re lesz a barátod, vagy ha debianos verzióban gondolkodsz, ahhoz is van XFCE-es változat, 2012-es, stabilra állítva a frissítéseket, valszseg még gyorsabb is lesz mint a 13-as, vgad-hoz is lesz zárt driver hozzá (173-as), azt érdemes feltenni.
-
tothmaxy182
őstag
Én biztos hogy nem Cinammont raknék rá... Amúgy nem lesz gond ezzel se, de ha gyorsabbat akarsz, akkor ne Cinammont tegyél fel, annak azért kell RAM és videókártya is...
A videókarival szerintem nem lesz gond, én egy ugyanilyen gépre raktam Linux Mint Xfce-t, csak abban FX5600-as kártya volt, és volt hozzá hivatalos Nvidia driver, gondolom akkor ehhez is van.
De nem állna semmiből megnézned az Nvidia honlapján... Vagy kipróbálni Live módban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgatós találkozó
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- TCL LCD és LED TV-k
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest