- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Személy szerint én sem tartom jó dolognak. Pontosan azért, mert nem arról szól amiről kéne. Nem is értem, hogy miért kell mindent átvenni, más, szerintem nállunk sokkal kúltúrálattlanabb ország szokásaiból.
Már kiráz a frász amikor azt hallom a szomszéd gyerekektől, hogy nálluk barbekjú parti lesz (mi ezt még szalonna sütésnek ismertük) , vagy tavaj év végén volt helovén buli, mindenféle vásárolt jelmezzel.
Az egyetlen magyarázat amit látok, az az, hogy még több alkalommal, még több vackot adjanak el nekünk, még drágábban. Majd a hülye magyaroknak is jó lesz az címszóval.
Valentin nap? Egy érdekesség. Múlt héten bementem egy virágosba venni egy szál rózsát a feleségemnek, csak úgy. Nem volt semilyen apropó, és nem volt Valentin nap sem.
Sima celofánba csomagoétattam, egy szál zölddel. Fizettem érte borravalóval együtt 400 Ft-ot. (350 lett volna)
Valentin napon betértem ugyan ebbe a virágboltba, és szintén egy szál rózsát kértem, csak most zöld, és celofán nélkűl. Ez a mutatvány így pár nappal később az extrák nélkül 700Ft-ba került.
Azt hiszem, ez mindent elmond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Google Pixel topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest