Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
próbálok együtt érezni veled... azért írom, hogy "próbálok", mert amíg valaki nem éli át személyesen is a számára legfontosabb embernek az elveszítését, addig nem is tudhatja milyen az az érzés valójában...
őszintén sajnálom...
pont ezen gondolkoztam a múltheti szakítás után egyik nap munkába menet az egyik kereszteződésnél, amikor 2 mentő, 1 rendőrautó és egy tűzoltó elment mellettem, hogy sokkal rosszabb dolgok is vannak annál, hogy így véget ért a kapcsolatom... reggel 6:15körül karambolozott a város mellett egy kamion és egy személygépkocsi... nem tudom, mi lett az utasokkal... arra jutottam, hogy "egy szakítást túl lehet és túl is kell élni... örüljek annak, hogy élek... még dolgom van itt a földön..." és neked is... lehet, hogy furán jön ki, hogy tanácsot próbálok adni, mert több, mint kétszer idősebb vagy... de próbálj meg erős lenni még akkor is, ha gyengének érzed magad... én 2 nagyon közeli embert veszítettem el, még amikor 1-2éves voltam... nem is ismertem őket, de így is hiányoznak időnként... hiányzik, hogy nem ismerhettem őket igazán... minden évben ebben az időszakban meglátogatom a sírjukat és akaratlanul is lehangolt vagyok, de próbálok ilyenkor is erős maradni és helytállni mindenütt... neked pedig a gyerekek miatt kell ugyanezt tenned...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest