Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mert eddig a stadionok állapota miatt volt több az üres szektor mint a teli? nohát. a kispesti bozsik mellett dolgozok, egy meccsen se láttam félháznál se többet, talán egy fradi ellen, de az is határeset volt.
1: nincs mit nézni
2: a "szurkolók" jelentős része olyan amilyen
3: már az elejétől kvaanyázás ment minden meccsen amin kint voltam
4: amin kint voltam meccs után inkább beültem két sörre egy kocsmába a haverokkal, csak hogy ne a "kemény maggal" kelljen buszozni, metrózni...és még sorolhatnám...
ezeken mennyit változtat az értem, értünk épülő stadion? semennyit. majd ha lesz mit nézni, majd ha megcsinálják a kamerarendszert és véglegesen kitilthatnak valakit a stadionból lásd anglia, akkor beszélhetünk akármiről. addig a "szurkolók" 90%-ával nem tudok azonosulni, és sajnálom az áramot amit a tv betol 90 perc alatt, én meg szundikálok a székben
-
Vakegérke
félisten
Az olvasnivalóhoz.
"Olyan szövetségi kapitányra van szükség, aki kőkeményen veri a fejünket, és megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Az nem járja, hogy van a válogatottnál egy edző, aki elmondja, mit kellene csinálni, majd hozzáteszi, a többit, srácok, oldjátok meg. Olyan edző kell, aki reggeltől estig a fejünkbe veri a profi futballt."
No, ebben egyetértek Szalaival. Mint korábban mondtam, a mester szava szent kell legyen, és akinek ez nem tetszik, az menjen dolgozni, ne élősködjön, és ne hozzon szégyent a magyarokra.A Barcelona klubcsapat. Ha a spanyol válogatott kapott volna ki a németektől ilyen különbséggel, nagyobb lett volna a dolog visszhangja.
A stadionok valóban a nézőknek, a népnek épülnek. Azonban hiába vannak stadionok, ha a nézőszám alacsony, mert az "elvakult hívőkön" kívül szinte senki nem kíváncsi rá, hogy miként kínlódnak a focistának titulált lézengők a pályán.
Vladi: Ez a mentalitás nem megengedhető, sőt, irtandó. Aki nem tiszteli a focit, a mestert, az menjen a francba. Öreg korára meg dicsekedhet, hogy hej, amikor én még az ifjúsági válogatott tagja voltam... No persze tovább nem fogja mesélni emlékeit.
-
pgyorgy59
tag
Igaz hogy a nézőknek épülnek, de ahhoz csapat is kell, meg foci.
Bár lehet koncertet stb. is rendezni, de ahhoz nem annyira kell stadion.És mikor térül meg a befektetés? 50 év múlva?
A mai magyar tudáshoz elegendőek szerintem a meglévők. Kivéve a fradiét, mert ha már beindult, egye fene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest