Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz csƵ #35 üzenetére

Az olvasnivalóhoz.
    "Olyan szövetségi kapitányra van szükség, aki kőkeményen veri a fejünket, és megfelelő szakmai tudással rendelkezik. Az nem járja, hogy van a válogatottnál egy edző, aki elmondja, mit kellene csinálni, majd hozzáteszi, a többit, srácok, oldjátok meg. Olyan edző kell, aki reggeltől estig a fejünkbe veri a profi futballt."
    No, ebben egyetértek Szalaival. Mint korábban mondtam, a mester szava szent kell legyen, és akinek ez nem tetszik, az menjen dolgozni, ne élősködjön, és ne hozzon szégyent a magyarokra.

A Barcelona klubcsapat. Ha a spanyol válogatott kapott volna ki a németektől ilyen különbséggel, nagyobb lett volna a dolog visszhangja.

A stadionok valóban a nézőknek, a népnek épülnek. Azonban hiába vannak stadionok, ha a nézőszám alacsony, mert az "elvakult hívőkön" kívül szinte senki nem kíváncsi rá, hogy miként kínlódnak a focistának titulált lézengők a pályán.

Vladi: Ez a mentalitás nem megengedhető, sőt, irtandó. Aki nem tiszteli a focit, a mestert, az menjen a francba. Öreg korára meg dicsekedhet, hogy hej, amikor én még az ifjúsági válogatott tagja voltam... No persze tovább nem fogja mesélni emlékeit.

Új hozzászólás Aktív témák