- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
Jó is az.
Mármint a barack, meg a jótékonykodás is.Én is jobban preferálom, az ilyetén "adakozást", semmint a "Drága tezsvérem, egy kis aprót aggymá'!", meg az ilyen-olyan jótét szerveződéseknek felajánlott, fene-tudja-ki-kapja dolgokat.
Így tiszta, ahhoz jut, akinek szánom.Jómagam is vendégeltem már meg balsorsú emberkét, aki aprót kért. Közeli boltba be és jó adag parizer zsemle kombóval tértem vissza. Nem győzött hálálkodni.
Persze, az ellenkezőjére is volt példa, hogy ragaszkodott a kp.-hoz, nos az esetben szomjas maradt...De, a kedvencem. Amikor látom, hogy kiszúrt magának és tiszta sor, hogy mire megy ki a játék (kp=>ital), akkor váltok angolra:
- Pár forintocskát aggyék má! Két napja nemitt..ettem!
- Sorry mate, but I can't speak hungarian.
Mire a mókus :
- Főnökúr! Há jáú nekem az ejuró is!Két elfojtott röhögés között azért kapott egy százast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged