- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
ruzsabazsa #65 üzenetére
Semmi baj, köszönöm, hogy elolvastad.
-
Vakegérke
félisten
válasz
ruzsabazsa #63 üzenetére
Jó helyre írtad? Nem értem, nem tudom, hogy mi érdekel.
-
ruzsabazsa
aktív tag
Engem is érdekel
-
danih
veterán
Happy end, örülök neki!
-
Dictator^
veterán
Kicsit olyan lekezelő kisfiúnak hívni még ha idősebb is vagy nála..már csak azért is, mert írtad, hogy megvan a jogosítványa, bár életkorra nem emlékszek, de szerintem a 20-as éveit rugodsta már nem?
De én is más befejezést vártam volna.. bár amit az Öreggel művelt.. hát...
-
darál0w
Jómunkásember
-
EczkE
veterán
Megkönnyebbültem.
-
Vakegérke
félisten
A mesének vége, írásomban olvasható.
-
Thome
veterán
Én is várom a végkifejletet!
-
Crystalheart
őstag
Ami azt illeti, minket ötünket édesanyám pont ugyanúgy nevel (vagy "nevel", kinek hogy tetszik), de szinte mindünk más mentalitású, más döntéseket hoz, és mások a prioritásaink. Ebből kiindulva az alap személyiségnek csak van némi jelentősége.
Én úgy tartom, minden gyereket a maga személyiségéhez mérten kell nevelni, az egyenlő bánásmód csak elfajzáshoz vezet egyeseknél, de itt minálunk ez legalább rávezetett a fenti megállapításra, jó volt tanulmánynak.
-
danih
veterán
Nekem az a tippem hogy Vakegérke saját maga történetét írta le, összecseng azzal, amit régebben írt...
A történet vége pedig megromlott viszony, de remélhetőleg benő a srác feje lágya és megvilágosul. -
Vakegérke
félisten
Sajnos nagyon is igazad van.
Mint olvashattad, a bácsi mindent megtett, hogy kisfia jövőjét egyengesse. Azonban korántsem hiszem, hogy a gyerek ne látná tisztán saját felelőtlenségét.Holnap befejezem a mesét, és talán nagyobb vihart kavar majd, mint amit a mostani pár hozzászólás tükröz.
Addig is várom a lehetséges verziókat. -
Carlo009
tag
Lehet visszahozta a vevő az autót, mondván nem az a valós km van az órájában, vissza volt tekerve. A vételárat megreklamálta és a 20%-át visszakövetelte vagy pedig a 4db dugattyú és dugattyú gyűrűk cseréjét kérte alapméretűre és a bejáratás idejére külön garanciát kért.
-
Gergő_
őstag
a. a gyerek összetörte magát az autóval együtt
b. bement a valóvilágba? -
bullseye
addikt
na akkor én bevállalom a hazai valóságközeli verziót (és remélem tévedek).
a szülők közölték, hogy találjon munkát, vagy kidobják, mire a fiú elment, bátorra itta magát, visszatért kiverni az apjából a pénzt amit a "neki járó" autóért kapott, de kevesellte, ezért agyonverte az apját, később az ezt kifogásoló anyját is, felgyújtotta a házat és büszke volt, hogy jól megmutatta nekik mennyire vitte. Jelenleg továbbképzést kap a sitten. -
dabadab
titán
Ha orokbe fogadtak, akkor nem teljesen ok neveltek es a korai szakasz nagyon-nagyon fontos egy gyerek eleteben, egy csomo alapveto dolog akkor alakul ki (vagy nem). Masreszt meg a "leheto legjobban neveltek" olyan allitas, amit olyan nagyon nem tudsz megtamasztani, egyreszt mert nem lattad oket, masreszt meg valoszinuleg te sem tudod, hogy milyen az a leheto legjobb neveles (mint ahogy egyebkent kb. senki sem).
-
baluka26
veterán
Aha, közvetlen rokonom van, örökbefogatak egy gyermeket, a lehető legjobban nevelték, tisztelettudóan, közepesen szigorúan, ahogy egy normál család. De a vér nem vált vizzé, több országban keresik azóta a felcseperedett fiút a hatóságok, akinek azt sem lehet elhinni, amit kérdez.
-
dabadab
titán
válasz
hengerPHanda #6 üzenetére
"elég sajnálatos, ha egy gyerek ennyire hálátlan..."
Ki mint vet, ugy arat.
-
Csoffadalom
tag
Manapság sajnos ez megy. Az élősködök eltapossák a becsületes embert. Csak az a menő aki eltipor mindenkit maga körül és kihasznál mindenkit. Ez ma Agyarország 2011-ben. Förtelmes. Akkor kellett volna lelépnem innen amikor még lehetett. A történet szomorú és tanulságos. Bár sajnos épp azoknak nem akiknek szól.
-
darál0w
Jómunkásember
kíváncsi vagyok a végére...amit írtam volna, már leírták.
-
koshmar
addikt
A bácsi önkezével vetett véget életének.
szerk.: 17) Titkon én is ezt reméltem.
-
netpeti98
addikt
Szerintem elzavarták otthonról majd pár hónap múlva visszatért és talált munkát. Ha eltaláltam ne tartsd magadban.
Üdv netpeti98
-
Vakegérke
félisten
Még várok, nem mesélem végig a történetet. Azt viszont elmondom, hogy van olyan vélemény, amely közel áll a végkifejlethez.
-
Pukkancs
aktív tag
Az én tippem az, hogy a kölyök még mindig a nyakukon lóg.
-
Z86
őstag
Rá kellett gugliznom mi az a majomszeretet...
Ha tippelni kellene a végkifejletre szerintem ez lenne:
A szülők elhatározták, hogy a fiúnak mostantól önállónak kell lennie. Vagyis menjen dolgozni, nem pénzelik tovább, de persze továbbra is otthon lehet. A gyerek bepöccent, úgy érezte kicsesznek vele és emiatt megromlott a kapcsolata a szüleivel. Utóbbiak emiatt gyötrődtek, és mivel nem tudom mennyire tartanak ki az elhatározásaik mellett itt több lehetőség van: visszakoztak vagy a gyerek otthagyta őket. Inkább utóbbi.
Boldog végkifejletet a felvezetés miatt nem feltételezek -
-
hengerPHanda
tag
Priviben csak azt akartam megkérdezni, h ugye ez nem veled esett meg? De aztán erre választ kaptam.
A végére két lehetséges verziót tudok elképzelni:
1. a srác rájött arra, hogy mekkora marha és gyökeres megváltozott.
2. Az apukája elküldte és soha többet nem segítette.Remélem vagy az első igaz, vagy boldogabb vége lett mindenképp... elég sajnálatos, ha egy gyerek ennyire hálátlan...
-
Dictator^
veterán
Csóri ember..engem is kiváncsivá tette a történet vége.
-
Vakegérke
félisten
válasz
nincsisbéla #1 üzenetére
Sajnos ez is igaz mese. Egy volt kollégám tragédiája.
hengerPHanda: Próbáld meg kitalálni a mese végét. Várom az eredményt itt, mert mások is kíváncsiak lehetnek rá.
Természetesen nem zárkózom el a privitől. -
Carlo009
tag
Biztosan jól tették, hogy eladták az autót. A mai világban ilyen üzemanyag árak mellett fenntartani csak luxus. Azon a pénzen tudnak venni egy 82cm-es LED tv-t és a többi pénzt be tudják tenni a bankba, hagy kamatozzon. Inkább BKV bérlettel kell menni a városban, menet közben még lehet nézelődni is vagy újságot olvasni. A bácsi is megszabadult a súlyadó, biztosítás, műszakiztatás, javíttatás, tankolás költségeitől.
-
hengerPHanda
tag
de engem érdekel a vége...
Privátban kérdezhetek még ezzel kapcsolatban?
-
nincsisbéla
aktív tag
Szomorú...
És sajnos nem egyedi az eset.
Mellesleg igaz történet, vagy csak Te találtad ki?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Üljetek le szépen, mesélni fogok. Akit nem érdekel, az mehet focizni, cigizni, füvezni, piálni, nem súgom be.No...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest