Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Elgondolkodtam.
Silány a választék, egyikük sem ér fel a "nagy öregekkel". Ez van, közülük kerül ki a győztes, akinek 36 milkó üti a markát. De vajon ki lesz az? Szerintem ezt még senki nem tudja, de nekem van egy tippem a top háromra abc sorrendben.
Greg, Hunor, Lacika. Utóbbi pusztán a tujasága miatt.
Talán még Zsuzsu is "messzire" jut, mert bár gyengusz, nincs szem előtt, még az indulatait is megtanulta fékezni. Csak az viszi párbajozni, aki kimondottan gyenge ellenfelet keres.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
dogab93
tag
válasz Vakegérke #801 üzenetére
Szerintem Roli is eljuthat a fináléig.Legesélyesebbnek a győzelemre Hunort mondanám,nem azért mert olyan nagy játékos hanem mert a csajok sokáig elfogják juttatni.Egyébként nekem Hunor játéka Szabolcséra emlékeztet kicsit .
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Hosszas töprengés után se tudom, hogy Krisztián minek van a villában. Semmiből nem veszi ki a részét, csak tunyul, döglik.
Csoki azt mondja, hogy ő nem veszít, győztes fajta. Annyi esze viszont nincs, hogy a tarkóján tartsa a kezeit, mert ha leveszi, hiába tekert, vesztessé válik. Bizony levette, utána meg ordítva őrjöng, mert hogy is tudná másként kifejezni csalódottságát, ugyebár. Remélhetőleg nem sokáig dühít már. Undorodom az ösztönlényektől.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
C4mp3r
addikt
era patkanymodon viselkedik teljesen kiforditott az ervelese. remelem dobja a hunor roli paros
p.s.: roli magat gyengiti hogy most vigasztalja.
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Nem semmi ez a rusnya era
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Előre is elnézést kérek, nem szándékozom senkit megbántani, de kérdem én, hogy tényleg minden nő bolond?
Azt hittem Era nem ilyen, de amit a héten művelt, és főleg, amit a mai összefoglalóban az már kritikán aluli.
Ő volt a favoritom, de mostanra elérte azt, ha a következő párbajon kiesne, egy könnycseppet sem hullatnék érte.
Még a 18 éves Viven is próbál alkalmazkodni és pozitív irányba elmozdulni, Era viszont szépen kijátszotta magát az esélyesek közül.
Era nagyon rossz lóra tett, teljesen rosszul mérte fel a helyzetét, meg is lesz az ára előbb-utóbb!
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #805 üzenetére
Megegyeztünk.
Era kezdetben frankó volt, még Radicsot is ki tudta b*szni a villából. Fene tudja, hogy mi lelte, egyre hülyébb. Képes Hunor szemére hányni, hogy felhozta a törzsét a csokival vívott versengésen? Sztánmámér? Hogy méltóságos Era úrnő elégedett legyen?
Era birtokában van a lila kendő, amit Gregtől vett el.
Varjú elkiáltja, kár!
Egy biztos, nagy szüksége lesz rá. Ha párbajozni megy, csak akkor szavazok rá, vagy talán még akkor se, ha Vivien lesz az ellenfele.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
C4mp3r
addikt
válasz antikomcsi #808 üzenetére
szinte biztos vagyok benne, hogy erez valamit a csavo irant es most esett le neki, hogy ez egyaltalan nem kolcsonos es a hunor kb. leszarja. serti az onerzetet, hogy a gyerek nem volt hajlando behodolni es eldobni egy versenyt az o kedveert.
-
Danex
addikt
válasz Vakegérke #809 üzenetére
de Era aránylag jóban lett Viviennel igy nem hiszem hogy most fognak párbajozni, a poén hogy oké hogy van védettségi szuperképessége, de pont Hunornak van az, hogy elveheti más védettségét
Amúgy Era jó köntösben indult, ha nyugisan a "józan ész és erkölcs" vonalán tolja a játékot, egészen esélyes lehetett volna, hogy sokáig menjen, viszont ezzel, hogy a szövetségükön belül is betámadja a többieket gyorsan egyedül marad.
Egyetlen mázlija, hogy Roli vonzódik hozzá, de Roli is 50-50%-ban van, kérdés ,hogy majd egy adott pillanatban az érzelmei vagy a józan esze alapján fog dönteni.
-
Vakegérke
félisten
Érdekes dolgok ezek.
A kiválasztásnál elhangzik a kérdés, ki akarja felhasználni a szuperképességét. Ha Hunor ki akarja kergetni Erát, akkor elveszi a védettségét. Igen ám, de melyiküket kérdezik meg először? Ha Erát és igent mond, akkor nincs gond. De ha Hunort, akkor nem tudhatja, hogy Era mit válaszol, védett lesz, vagy sem.
Era nyallak-fallak kapcsolata Viviennel egy pillanat alatt megváltozhat. Elég egy szikra, hogy ellenséggé váljanak. No meg aztán ha Era lenne a kiválasztott, nagy valószínűséggel Vivient hívja ki, mert ő a legtámadhatóbb.
Rolinak szerintem Hunor fontosabb, mint Era.
-
F34R
nagyúr
Ez az Era egyre kattosabb... focicsapatban is vannak haverok, baratok, megsem adjak el a labdat.
A jatekban sem lehet egysikunak lenni, hol az egyik nyer hol a masik, ezert megsertodni kar. -
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Motion_Blur
félisten
-
Vakegérke
félisten
Era mindent megtesz, hogy szebb színben tűnjön fel, azt meg nem lehet neki megmagyarázni, hogy nincs igaza. Nemcsak Hunort veszítette el, hanem Rolit is. Bár Roli azt mondta neki, hogy nem szúrja hátba addig, míg ő nem teszi vele, a jó kapcsolatnak vége.
Szegény Ginunak elvétve akad támogatója.
-
Vakegérke
félisten
válasz donjohnson #820 üzenetére
Ez az egyik, a másik meg az, hogy kib*szottul öntelt, időnként nagyon bunkó. Nem szereti, ha Reni tapad rá, de elvárná, hogy a lány kiszolgálja.
-
A hét vesztese Era!
Szerintem elvesztette a szavazói 80-90%-át. Felfoghatatlan. Az első hetéhez képest, egy teljesen más személyt láttam most. A mai összefoglalóban olyan mélyre süllyedt, hogy nem is tudom, hogy van e lejjebb?Megnéztem Roli videóját, és lehet, hogy rá hallgatok, és Ginura adom a voksom. Mert volt abban, valami amit mondott! Újra felborulnának a dolgok, és Era is pofára esne, hogy rossz helyre pozicionálta magát.
-
Vakegérke
félisten
válasz donjohnson #824 üzenetére
Én már megtettem.
-
törölt tag
Igaz, csak fél füllel "nézem" néha, kiderült ki dugta el Zsu cuccait?
-
F34R
nagyúr
Fujj de egy kutya ez az Era mocsadek amit muvel.
-
Motion_Blur
félisten
Mutattak már állást fantomképekkel?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #829 üzenetére
Nem. Valamiért titkolják.
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Vakegérke
félisten
Jellemző erre a szériára. Nekik az lenne a legnagyobb büntetés, ha (legalább) egy hétig irodalmi nyelven kéne beszélniük. Aki vét ez ellen, annak kaja-pia-cigi nuku.
-
törölt tag
Streambe senki nem futott bele esetleg?
-
Vakegérke
félisten
válasz donjohnson #834 üzenetére
Primitivy magyarázza a bizonyítványát, de nem azért esett ki, amiről regél, hanem azért, mert legalább annyira suttyó volt, mint Radics.
-
És beszélni még mindig nem tanult meg.
-
Motion_Blur
félisten
Akárkicsoda is, nagyon buta szegény
Feltételezem valaki előző szériás legény.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #837 üzenetére
A nyolcas széria díszpéldánya volt.
-
Vakegérke
félisten
Nem megfontolni, hanem elindítani kell a jogi eljárást. Sőt, polgári pereket is a nyakába kell akasztani, hiszen b*uzinak titulált minden rötölöst, akik szopják egymás f*szát. Az ilyen patkány viselje a következményeit annak, amit mond, tesz.
Elnézést kérek a patkányoktól, ők sokkal okosabbak nála.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
Vakegérke
félisten
válasz Motion_Blur #842 üzenetére
A próféta szóljon belőled!
Csoki mögé álltak azok is, akik nem kedvelik, de be vannak sz*rva tőle.
-
Genji
őstag
válasz Motion_Blur #842 üzenetére
Remeljuk! Tenyleg nagyot utne
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Vakegérke
félisten
válasz Vakegérke #843 üzenetére
Csoki a "fogadóórán" semmitmondóan beszélt, Ginu viszont értelmesen.
Reggel még meg tudtam nézni a honlapon a Ginu-Reni beszélgetés másik részét, ahol Ginu elmondta Reninek, hogy a villán kívül nem számíthat Csokira. Ez tény, csak egy buta kislány nyalja be, hogy Csokit tiszta érzelmek hajtják.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
ildi_
tag
Most kapcsolódtam be, volt már részeredmény? Még nem szavaztam, szerintem csoko megy vissza amúgy.
-
Motion_Blur
félisten
Nem mutatnak részeredményt. Adri krva unalmas és idegesítő
közben úgy látom hogy a retek csokit nyomja... - igazából Ginu is megérdemli a kiesést, emlékezzünk csak mit művelt az elején.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ildi_
tag
válasz Motion_Blur #847 üzenetére
Meg bizony, mindkettő megérdemelné. Én inkább a többiek szarvát törném le azzal, hogy ginu megy vissza. Hunor miért állt csoki mellé?
-
Vakegérke
félisten
Szerintem jellemző, hogy Ginut áztatják, míg az ő három személyes tábora nem gyalázza Csokit.
Ginu "közelebb húzódott" Hunorhoz. Ez talán a malmára hajtja a vizet, hiszen ő sudár lány, Hunor meg sármos srác. Biztos sokan drukkolnak nekik, hogy összejöjjenek.
Ellenpólusként Csoki belemártogatta magát Renibe. Érdekes, most megfelel neki? Nemrég még úgy beszélt vele, mint egy kutyával.[ Szerkesztve ]
-
válasz Motion_Blur #847 üzenetére
Adri nem sokat beszél, de akkor tényleg nagyon idegesítő! Nekem ennyi is sok belőle.
Mindig oda nyal, ahová éppen úgy érzi, hogy előnyére válhat, azt meg úgy látszik elfelejtette, hogy csak Roli miatt van még játékban. Igazából jobb lenne, ha ő menne haza.A mai párbaj kimenetelét megtippelni sem tudom ebben a pillanatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest