- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
Inkább állítsuk meg azon a pár négyzetméteren az időt. Hadd legyen nekik örök a nyár, és a szerelem.

-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
Szerintem még télen is ott lesznek. Fogadunk?
Majd meglessük őket, ha eljön az ideje.
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
Szerintem fújjuk azt, amin Hableány dagonyázik.

-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
Igen, kihagytál valamit.
Békanagykövet.
Ne csorbítsuk már a titulusomat, ne szűkítsük a glóriámat, ha kérhetem. Grrr...
-
andris1602
aktív tag
-
moonlight115
őstag
-
Vakegérke
félisten
Ez a fórumozás ára...
Véletlen folytán rájövünk, hogy valakiről kialakítottunk egy képet, és az bizony nem felel meg a valóságnak. Baj? Csak akkor, ha nem megfelelő módon kezeljük az információt.
Megtudtál valamit, amit soha nem titkoltam. Remélhetőleg ez nem változtatja meg a velem kapcsolatos kommunikációd, úgymint tegeződés kérdése, és úgy viszonyulsz hozzám, mintha fogalmad sem lenne róla, hogy csak egy vén bolond vagyok.A vén bolond titulus ellen egyébként sem tiltakozom, hiszen a védjegyem.

-
andris1602
aktív tag
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm a gratulációt a család nevében.

A csuda tudja, hogy vállapos lesz-e, vagy civil ruhás. Ezt majd az idő eldönti.
Ami pedig az elkanászodást illeti, nem az én feladatom meggátolni. Tegyen róla a jó édes anyukája.
moonlight115: Köszi. Én is kiérdemeltem volna anno, az én bizim se volt rosszabb.

andris1602: Ugyan, sok vén róka van itt, akinek fogalma sincs arról, hogy ki vagyok. Miért lenne muszáj pont neked tudni rólam bármit is?

-
andris1602
aktív tag
-
moonlight115
őstag
Gratulálok!

Először azt hittem, a te bizid...
-
puttputt
őstag
Non scholae sed vitae discimus. Es war nicht 'geguggelt'.
Jófélét, ideillőt idéztél. Annak idején idegesített az elején, hogy sok ilyet nyalatott be velünk a tanárunk (ez pont az 1. deklináció legalapabb példamondata), fogalmam sem volt, hol fogjuk ezt viszontlátni, úgymond, alkalmazni.
Aztán látod. "Gondolta a fene", hogy pont egy ilyen "helyen" lesz kiposztolva. Ráadásul ennyiféle kontextusban s nem "iskolás fokon".
Gratulálok a gyerekhez. Legalább ő olyan rendőr lesz, akire biztos nem lehet ráhúzni a sztereotípiákat. Ha elkezdene elkanászodni, te majd úgyis teszel róla, hogy...
-
Vakegérke
félisten
-
szben05
tag
Ügyes, mit szeretne tovább tanulni?
Azt nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú hajad van. -
Geri Bátyó
addikt
Szép eredmény!

Én a középiskolai 5. évemre (Technikusi év) vagyok büszke. Ott félévtől év végéig teljesítettem olyat, amit se előttem, se utánam senki.
-
Иван
őstag
Kettesnél jobb jegy nincs, csak szebb.
-
Vakegérke
félisten
Én is ötös voltam magatartásból.

Annyi a titok, hogy csak akkor szabad rosszalkodni, ha a tanarak nincsenek a közelben.
andris1602: Ez vagyok én.

-
andris1602
aktív tag
Nem tudtam, hogy nagypapa vagy

Jók ezek a jegyek -
HuMarc
veterán
Nekem is megadták az ötös magatartást idén, furán is néztem

-
Rypejakten
addikt
fiu es otos magatartas? ejj, hol itt az eletrevalosag?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viccet felreteve, gratula.
-
Vakegérke
félisten
-
Rypejakten
addikt
fiú vagy lányunokáról van szó?
-
HuMarc
veterán
Mi az az életvitel?
Nekünk technika és életvitel van (volt eddig), de arról, hogy mi az életvitel, halvány lila gőzöm nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekünk technika és életvitel van (volt eddig), de arról, hogy mi az életvitel, halvány lila gőzöm nincs.