- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
-
Nordic
Közösségépítő
Kedves Vakegérke!
Sajnos az összes magyar adó(ko)n látható reklám egy bullshit. Értelmetlen zagyvaság, ami(k)be bármikor bárhol bele lehet kötni, kezdve az intelligens mosóportól egészem a bifidusz esszenziszig bezárólag. Vannak remek reklámok is, ezek azonban nem láthatók magyar adókon, vagy csak ritkán. Ilyen volt pl. azt hiszem az általad is említett(egy másik bejegyzésedben)Piros Pöttyös Túrórudi reklám.
Azért pár favoritot megosztanék, amik legalább tényleg azt reklámozzák amit kell, hülye semmitmondó történet nélkül, ugyanakkor rendkívül humorosan:
Durex
Extravékony Durex
Ez gondolom egy mosogatószivacs reklám akar lenniBocs, hogy idekontárkodtam
-
Crystalheart
őstag
válasz
Vakegérke #18 üzenetére
Persze, hogy nem. Ha valóban emésztőenzimeket, vagy azokat segítő akármiket tartalmaz, akkor egyszerűen csak gyorsabb lesz az emésztés, így mondjuk egy óra alatt többet tud betolni, mert nem lesz olyan hamar tele.
Amúgy én is kákabélű vagyok.
Egy éve még 62 kiló voltam, akkor is ugyanennyit ettem.
Vendégségben - ahova nagyritkán megyek csak - sosem merek a kapacitásom negyedénél-ötödénél többet enni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #16 üzenetére
Ráérek, a dolgozókat terhelő nyugger vagyok.
Nos, a csávó egyértelműen kákabelű. Neki tabletta kell, hogy megfeleljen a kívánalmaknak.
Nem arról szól a dolog, hogy te mit bírsz. Inkább az a poén, hogy aki akár nem is bírja, azért csak zabáljon, mert ezt kívánják meg a körülmények.Kétlem, hogy valaki képes túlzabálni magát pusztán a Mezym Forte "kismillió" tabletta hatására. A gyomor nem fog tágulni pusztán a bemutatkozás kedvéért.
-
Huma
addikt
válasz
Avicularia #13 üzenetére
Ez a liberalizmus. Semmi másra nem jó csak hogy szembe menjen a természet évmilliárdos törvényeivel. Sajnos a sok begyöpösödött agyhalott nem fogja fel, hogy szép és jó egy erőszak nélküli világ csak egyelőre nem megvalósítható. Egy atyai pofon felér száz óra szájtépéssel.
-
Crystalheart
őstag
Vakegérke, te nagyon unatkozhatsz.
Egyébként én csak azért szoktam ezen a reklámon röhögni, hogy hémá, micsoda béna, ennek tabletta kell ahhoz, hogy zabálni tudjon, én ültő helyemben másfél kiló kaját tolok be!
-
törölt tag
válasz
Avicularia #13 üzenetére
Az szép... Én a föld alá szégyellném magam, ha ennyire nem tudnám kordában tartani a saját kölköm... Egy-két atyai pofon pedig nem árt.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #12 üzenetére
"Természetes enzimei segítik az emésztést, így gyomrát újra könnyűnek érezheti!"
Magyarán hamarabb jut a belekbe a kaja. Már csak az a kérdés, hogy milyen gyorsan akar távozni.
Ha az egész emésztőrendszert felpörgeti ez a csodaszer, akkor ennek a szegény srácnak ingáznia kell a terített asztal, és a klotyó között. -
Avicularia
veterán
válasz
#21559296 #10 üzenetére
párszor láttam már hasonló jelenetet itt svédben
tenni nem tudsz semmit,mert törvényileg még kiabálnod sem szabad a gyerekeddel
az az első,hogy óvodás korukban felvilágosítják őket,hogy kell a szüleiket feljelenteni,ha hozzá mersz érni
gyerekek sokszor azzal zsarolják a szüleiket,ha nem vesz meg neki valamit,akkor elmegy a rendőrségre és feljelenti ,hogy megverte
tudnék ezekről a dolgokról mesélni -
Dr. Romano
veterán
A reklám alapján én arra tippelek, hogy ha ezt a tablettát valaki beveszi, akkor a gyomra kitágul így képes többet kajálni mint normál esetben.
-
Domxc
senior tag
Na ez a reklám, amire tökéletesen illik a "gáz" szó. Szerintem ebbe simán bele lehet kötni, mert az elejétól a végéig egy abszurd híg fos.. Szerintem rohadtul nem menő ha valaki csokit zabál, emellett ezt jéggel tömött aktatáskában vonszolja, amit mikor felnyitja akkor olyan hatást kelt ezzel, mintha abban egy rakat pénz lenne. Csodálom is, hogy Maxi King a reklámban levő gengszter nem egy féltonnás zsírdisznó, akinek a segge kifolyik a fullos Maximobilból.
-
mzs718675
csendes tag
Nem magyar, viszont egyik legjobb reklám
:
-
Domxc
senior tag
Ehhez hit szólsz?
-
Vakegérke
félisten
Először is megköszönöm, hogy megtiszteltetek, és elolvastátok háborgásomat.
chevron7: Mutasd mibe, és én készséggel belekötök.
EczkE: Látom, naprakész vagy belőlem. Jól esik, hízik az egóm.
-
EczkE
veterán
-
mzs718675
csendes tag
Ez csak egy reklám ne húzd fel magad. Több ilyen fostosba is belelehetne kötni. Old Spice stimt ?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Íme a reklám rövidített változata. Sajnos nem találtam meg a teljes hosszúságút.A helyzet az, hogy a kákabelű srác...
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest